Čo je lepšie študovať ďalej kultúrologiu ci ukončiť VŠ a prishlásit sa na nadstavbové stúdium so zdravotnickym zameraním?
Teraz studujem kulturologiu,je to na hovno,vacsina normálnych profákov uz odisla z katedry,vacsinu prednások mávame ako blokovku,jednorázovo,ucivo normálne nepreberáme,namiesto vyucby piseme napríklad piatacky diktát,pozeráme ceské filmy s anglickymi titu
asi by som išiel odtiaľ do preč, to je na nič taká škola čo ťa nič nenaučí, hej, môžeš sa síce oháňať papierom, ale ten ti je v tomto prípade na dve veci..
sprav si niečo s čím sa môžeš reálne uplatniť,čož zdravotníctvo isto je.
Dá sa robiť aj po gymnáziu nadstavbové štúdium ?.. Myslím , že taká škola na ktorej si teraz je ti na nič a to, že kamošky tvrdia ako ľahko nájdu prácu je podľa mňa sprostosť v dnešnej dobe je ťažko nájsť prácu aj keď si doktor neviem čoho... Ja byť tebou volím tu nadstavbu, teraz len márniš čas...
kolkacka si? to je tam fakt tak na p... no tento odbor ti bude na hovno aj ja som nad nim rozmyslala ale nesla som tam.....s kulturologiou nic podla mna...
A na ktorých školách by si šla študovat tu nadstavbu-keď už yvber si dobrú školu? vieš možno by to bola pre teba lepšia voľba ako tá kulturologia.... ja osobne to síce neštudujem ale nevidím v tom nejaké reálne uplatnenie... a myslím že sama to dobre vieš...
ani ja neviem co mam robit.. idem tiez prec z výšky ktorá nema vobec uplatnenie lebo naco mi bude 3 rocne premahanie sa k uceniu ked si poriadnu robotu nezohnam, kiez by som vedela po nemecky aspon ako po anglicky hned by som isla robit... tak ma nic nenapada co by som vedela a malo by uplatnenie ... SI SPRA nadstavbu to je realne.
teraz uz strasne lutujem,ze 1,5 rok som zajebala,a nemálo penazí hlavne na cestovanie a na privát som vyhodila a nic som sa nenaucila,UKF nikomu neodporúcam,radsej chod robit,brigádovat,ako robím aj ja,potom sa mozes prihlásit niekedy na VS,ked uz budes mat ozajstné predstavy o budúcnosti
TT TR SOCIOLOGIA... idem skusit na skusku ale potom asi idem prec..lebo uz prenasam jeden predmet ktoremu totale nechapem... a hej sla som tam na skusku..ach
no na UKF chodi kamoska na tuto kulturologiu jej sa zase paci ze sa ucia zaujimave veci..prpvacka je ..tak neviem ale uplatnenie na p... ved keby bola robota... musim vypadnut..no mna ziadna vysoka nelaka... mozno herectvo nato ani nemám ...ALE NIC tieto tehcnicke, ani medicinske, ani humanitne..nic ma nelaka..vsetko su to len kvanta nevyuzitelných informacií..tak netušim co pojdem na nejaku...
ona ma cisto KULTUROLOGIU na UKF... no aj to jej aj to tvoje aj to moje... je blbosť PROSTE... skoda len ze nie kazdy ma na tie technicke smery ktore su dobre uplatnitelne... kamosi IT ..maju vsetci robotu a 1300 ecok... sa im žije :/
jj to je pravda... len to je u mna tak ja neviem chemiu matiku a fyziku ..tak ze tak...ja co by som chcela od srdca tak fakt filozofia alebo estetika alebo nejake umelecke...lenze to by som isla priamo umerne pod most .. tak netušim co mam robiť... reality killed my dreams
no zdravotnictvo by bolo super ..lebo ides vonku svajciarsko, rakusko alebo nemecko a mas 3000 ecok ako sestra a pod. no herectvo hehe to aj mna..len neviem spievat a asi nie som taka nadana...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
lebo ja najsam lutujem že som nešla na zdravotku....
zdravotnícke zameranie:napr:zdravotnicky asistent,sanitár,diplomovaná zdravotná sestra,ci moze byt aj osetrovatelstvo
sprav si niečo s čím sa môžeš reálne uplatniť,čož zdravotníctvo isto je.
ano,da sa robit nadstavbové po gymnáziu
dakujem,dúfam,ze sa mi podarí
na aky odbor chodís teraz?
teraz uz strasne lutujem,ze 1,5 rok som zajebala,a nemálo penazí hlavne na cestovanie a na privát som vyhodila a nic som sa nenaucila,UKF nikomu neodporúcam,radsej chod robit,brigádovat,ako robím aj ja,potom sa mozes prihlásit niekedy na VS,ked uz budes mat ozajstné predstavy o budúcnosti
no na UKF chodi kamoska na tuto kulturologiu jej sa zase paci ze sa ucia zaujimave veci..prpvacka je ..tak neviem ale uplatnenie na p... ved keby bola robota... musim vypadnut..no mna ziadna vysoka nelaka... mozno herectvo nato ani nemám ...ALE NIC tieto tehcnicke, ani medicinske, ani humanitne..nic ma nelaka..vsetko su to len kvanta nevyuzitelných informacií..tak netušim co pojdem na nejaku...
mozno,ze tvoja kamoska chodí na riadenie kultúry turizmu
ja chodím na stredoauropsku areálovú kultúru
uplantenie majú také VS odbory podla mna:architektúra.IT,medicina,farmaceutika,a niekedy ekonomika-ostatné sú na hovno,ale je to len moj názor
ma bavi len zdravotníctvo a herectvo,len na herectvo nemám vlohy,preto som nesla na VSMU