beer podla toho čo ti lepšie ide/baví... ja keby si mam vybrať tak jednoznasčne to zahranicnoobchodne podnikanie lebo proste som "tupa" z účta proste proste viem to a potom mi to vyfučí z hlavy... ale na mature som ho dala úplne s nadhladom! 8)
Účto. Ak si v tom dobrá, tak sa s tým uživíš vždy.
Čo má sakra byť zahraničnoobchodné podnikanie? Akože, založím si firmu a budem nakupovať z veľkoobchodu v zahraničí a cez e-shop posielať aj do zahraničia? Na to treba školu?
Dobrý účtovník sa nestratí, ale zase podľa mňa sa účtovníctvo dá naučiť aj praxou a väčšinou čo som sa stretla so študovanými účtovníčkami z VŠ, tak to boli len nabiflené poučky mudrlantov. ZOP neviem, veď sama uznaj, po čom je väčší dopyt a porozmýšľaj, čo by si z toho išla robiť.
Nedávno som si pozerala rebríček zamestnaní s najväčším uplatnením a účtovníctvo bolo na treťom mieste. Ale na druhú stranu ako to tu bolo povedané učiť sa účto na VŠ je totálne zbytočné, aj tak to musíš zažiť v praxi, aby si vedela využiť získané poznatky, ktoré častokrát nemajú s praxou nič spoločné. To môžem hovoriť aj z vlastnej skúsenosti čo mám proste teoretickú hodinu účta a keď prídem na prax do firmy tak len pozerám, že sa robí všetko naopak. A to ani nehovorím o miliónoch výnimiek a zásad, ktoré sa učíme v škole a zapneš si OMEGU (účt. program) a nepustí ťa to tak ako si naučená, lebo to tak nefunguje a musíš hľadať iný spôsob..
Ak si bola na OA a máš základy z účta radšej sa skús poobzerať či by si sa niekde nemohla hneď zamestnať ako zabiť roky na VŠ
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
a zahranicnoobchodne podnikanie znie ako shite tiez
ale asi to druhe
ale tak ja neznasam ekonomicke zvatlance takze keby je na mne tak ani jedno
tak radšej zop. ale je to subjetivny pohlad.
Čo má sakra byť zahraničnoobchodné podnikanie? Akože, založím si firmu a budem nakupovať z veľkoobchodu v zahraničí a cez e-shop posielať aj do zahraničia? Na to treba školu?
Ak si bola na OA a máš základy z účta radšej sa skús poobzerať či by si sa niekde nemohla hneď zamestnať ako zabiť roky na VŠ