tak sú to rôzne médiá umenia, teda mi príde odveci to porovnávať ako médiá samé o sebe
ale ak sa rozprávame o tom, že niekto napíše knihu a potom sa použíje ako základ pre scenár k filmu, tak zväčša pri filme som zažíval sklamanie
Ako kedy a záleží, čo preferuješ. Ale úprimne, ja už 2 mesiace každý deň čítam knihu a neviem sa dočítať konca Ale zas, v knihe sa človek dozvie viac o osobnosti postavy, si myslím
No ideálne je robiť oboje, aspoň teda pre mňa. A čo sa konkrétnych vecí týka, tak napríklad HP ma bavili viac knihy ako filmy, ale zas na druhej strane si neviem predstaviť, žeby čítanie nejakého hororu bolo pre mňa rovnaký zážitok ako vidieť ho.
pojem čo je lepšie neexistuje bratu. je jedno či si pozrieš film, alebo prečítaš knihu. všetko, čo slúži pre harmonicky vyváženú osobnosť je dobré a správne.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov
ale ak sa rozprávame o tom, že niekto napíše knihu a potom sa použíje ako základ pre scenár k filmu, tak zväčša pri filme som zažíval sklamanie