co myslite co by bolo lepsie?ist na hotelku alebo na stavebnu...???vedela by som si predstavit byt architektka ci zahradna alebo bytova alebo na hotelku?neviem byvilo by ma asi aj jedno aj druhe
Ja som končila bilingválny gympel a som teraz na stavebnej...takže máš čas Skús hotelovku...naučíš sa jazyky a počas výšky si ľahšie nájdeš brigádu...a potom v kľude môžeš ísť študovať architektúru...
musíš pozerať čo by si chcela ďalej študovať...či jazyky alebo architektúru... ... jazyky sa môžeš naučiť aj z kurzov, architektúru nie...takže asi stavebná - ale bude tam veľa fyziky a matiky !
zober si papier. A sprav si + a - toho odboru ktory cches studovat. Jedine tak to zistits.
Hotelova ma + take, ze chodis aj do zaharanicia a ucis sa jazyky, cize ich musi perfektne ovladat a potom mozes kludne robit aj tlmocnicku (inak velmi vyhodne + doucovat jazyky)
Architektura je dobra. Ja osobne by som si volil tu ale na moje poziadavky ano? Lenze najprv sa tam musis dostat. A to je vysoka skola mam pocit uz nie?
Takze sama zvas co je pre teba lepsie co by ta bavilo, co by bolo vynosnejsie a hlavne kde by si sa rychlo vedela zamestnat.
dikes akoz e neviem ja neviem co mam spravit ete mi aj tak nic neprislo ci ma beru alebo nie ani primacky...to bude az tento alebo buduci tyzden...tak dam vediet zatial dik aj tak neviem co spravim ale asi radsej hotelku...alebo nie?neviem!!!!!
na stavebnu ma zobrali uz som aj zapisana ale est skusim dat odvolanie na hotelku uvidime...ak by ma zobrali ale to je tak 50 na 50 tak urcite by som isla na HA ale ak ne ta kcouz budem na stavebnej...
a uz ma zobrAli aj na hotelku bo som sa dala odvolat a zobrali ma jupi tak idem ais tam ale nevim bo som uz ze idem na stavebnu tak neviem co urobim...hmhmhmhmm
ano ty retard bud po polroku alebo normalne od zaciatku roka ale keby po roku prestupim na stavebnu tak to by som bola zasa prvacka a vlastne by som jeden rok stratila...
uhm bola by haluz a sak aj ejko tam pojde dufam ja som ani necela ist do nitry ale on varvel ze do NR ide na 100% na intrak ze pojde na hotelku ze bude mat pokoj od dedkovcov...vies a ja si intrak mozem vybrat ktory cem tak by som si vybrala ten de je ejik
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
52 komentov
Hotelova ma + take, ze chodis aj do zaharanicia a ucis sa jazyky, cize ich musi perfektne ovladat a potom mozes kludne robit aj tlmocnicku (inak velmi vyhodne + doucovat jazyky)
Architektura je dobra. Ja osobne by som si volil tu ale na moje poziadavky ano? Lenze najprv sa tam musis dostat. A to je vysoka skola mam pocit uz nie?
Takze sama zvas co je pre teba lepsie co by ta bavilo, co by bolo vynosnejsie a hlavne kde by si sa rychlo vedela zamestnat.
Na teba by som volil skor hotelovu.