Ale aj tak sa v podstate zaujimam o tieto dva lebo uz dlho surfujem na Safari ale prave som stiahol Google Chrome a to ide rychlostou svetla.Takze neviem co pouzivat.
Z tychto dvoch mam radsej chrome, pretoze safari je na windowse neskutocne pomaly, ale koniec koncov ako vsetky jablkove vyrobky. Na windowse to proste fachci otrasne.
Na Win: Chrome, Safari je na windows dosť nemotorný browser...dodatok už(spomenul tommyhot).
Mac: Safari (to je jasné)
Chrome ma dobru myšlienku a možno z neho bude raz vyborny prehliadač. Aj ked na druhej strane, keby nebol tvorca google tak by sa možno on nezaujímalo ani to malé percento. Značka robí vela.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
Ešte som tam chcel pridať mozilu a operu.
Ale aj tak sa v podstate zaujimam o tieto dva lebo uz dlho surfujem na Safari ale prave som stiahol Google Chrome a to ide rychlostou svetla.Takze neviem co pouzivat.
Jednoducho co pouzivate vy?
inak chrome je mozno rychlejsie ale ak si precitas s cim si suhlasil.. tak zistis ze vacsi spyware neexistuje
Inak mam najradsej Firefox.
Mac: Safari (to je jasné)
Chrome ma dobru myšlienku a možno z neho bude raz vyborny prehliadač. Aj ked na druhej strane, keby nebol tvorca google tak by sa možno on nezaujímalo ani to malé percento. Značka robí vela.
Ja mam rád Firefox a Safari