ale niekedy sa stane, že je lepšie mať okno a nepamätať si všetky tie hlúposti ako odhryznúť z jablka zo stromu poznania a zistiť veci, o ktorých by si radšej nevedel
@Schizofrenik co vsetci mate s tym, ze je to neporovnatelne? nepoviem, keby niekto porovnaval co ja viem, napr ms word a notepad, ale windows a mac? ved obidva su operacne systemy ( teda iMac nie je, to je pocitac, ale vsetci vieme, co tym autor myslel ), obidva boli vyrobene pre to iste a obidva plnia rovnaku funkciu... suhlasim s tym, ze sa neda povedat co je lepsie, kazdy OS ma svoje plusy aj minusy, v niecom je lepsi ako ten druhy a v niecom zasa horsi... ale rozhodne to nie je porovnavanie jablka s oknom, kofoly s arasidami a nvm este ake prirovnania ste tu popisali
Ako môžem posúdiť keď používam odjakživa Windows ale mal jeden kamoš aj iMac a nevyzeralo to zle tak neviem. Inak sa to nedá ani porovnať lebo sú to odlišné OS
@Schizofrenik neboj, pochopil som co myslis pod pojmom jablko a co pod pojmom okno kazdopadne som mal ale z tvojej vety dojem, ze to povazujes za neporovnatelne
@Pseudos každopádne je win rozšírenejší, už na začiatkoch fungoval na všetkých PC (tá ich marketingová veta: Im PC) počul som rôzne debaty o cenách ale nikdy neprišli k normálnemu záveru, je pravda že ten ich OS beží an ja iných PC a aj na ich mašinách bežia okna, ale čo z toho keď v dnešnej dobe má väčšina laptopov a PC predinštalovanú OEM verziu Win, ale to je o inom, obe OS majú úplne inú hierarchiu iné jadro a kopec iných vecí, a ako tu väčšina hovorila že best is linux, then thats so lame pretože je tam zas ďalších milión faktov, prečo je linux ešte stále na normálne a porovnateľné používanie ako pri Win, jediné čo má je stabilita a noViruses ale to je asi všetko
@Schizofrenik vo vacsine s tebou suhlasim, ale mne neslo o to porovnat, ktory z nich je lepsi... dovod mojho prispevku bol zalozeny cisto na fakte, ze mac aj windows (aj linux) su operacne systemy, ktore boli naprogramovane na to iste a teda sa musia dat porovnat... samozrejme porovnavanie myslim v urcitych funkciach a moznostiach, nie celkoveho zaveru.
presne tak, neda sa to porovnavat. teda da ale len v urcitich konkretnich veciach, ako je rozsirenost,cena, kompaktibilita a podobne. inac aj na mac existuju virusi, takze tvrdit ze na macOS niesu virusi, je zavadzajuce a nepravdive.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
42 komentov
» www.zegeniestudios.net/ldc/index.php?l...
ale niekedy sa stane, že je lepšie mať okno a nepamätať si všetky tie hlúposti ako odhryznúť z jablka zo stromu poznania a zistiť veci, o ktorých by si radšej nevedel
bla bla bla