@sugy1 ty keby si videl co som vcera derivovala, tak by si inak rozpraval.. akoze v podstate len chain a product rule, ale kokso, take hnusne to bolo, derivacia asi na 2 riadky, v tom sa clovek proste zakonite musi pomylit. (a hlavne ked chces potom riesit ze hento = 0, tak mas pocit, ze si asi zvolil zly postup
@12 mi pripomenulo bonusovu ulohu na zapoctovke za pol boda, x na x na x,
polka ludi co "vie derivovat", netusi okrem vzorcov, preco sa derivuje, co sa derivuje a ako to pouzit v slovnych ulohach ... co to vlastne je, nie definiciu naucenu naspamat, ale proste pochopenie
pre mňa by bol problém aplikovať to na slovné úlohy, ale inak mechanicky to vypočítať nie je také strašné, keďže som zvládla VŠ matiku, ale uznávam, niekomu to môže robiť problém- každý má hlavu na niečo iné
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
ale on tam zdôrazňuje "stredoškolská úroveň" a na tých mi nepríde ťažké fakt nič
Ale aj to bolo lahke.
polka ludi co "vie derivovat", netusi okrem vzorcov, preco sa derivuje, co sa derivuje a ako to pouzit v slovnych ulohach ... co to vlastne je, nie definiciu naucenu naspamat, ale proste pochopenie