MáM norMáLně zELené oČi aLe na SLuNku a ve SveTLe jsou TakoVé modRE a v Tom ŽluTé frcKy LiDi mi říKaji žHe to NENi NorMAlni a Je to diwNe xD máTe NěCo PodoBnéHo?? Co Ye Na toM divNe by Mne ZajiMAlo....
Yako pěkne mi to leze na nervy když mi kámošky říkaji žhe vypadam jak .... když se podivam do světla xD asik bleda závist žhe mám také oči no co..no...mám to po tatkovi
No bože tak: mám normálně zelené oči ale na slunku a ve světle jsou takové modré a v tom žluté frcky lidi mi říkají že to není normální a je to divné xD máte něco podobného?? Co je ba tom divného by mně zajímalo......tot už snad přečtete normálně xD
no mně to netrapi ani nic ale jak vidim tak ostatní lidi jo xD a leze mi to fakt dost krkem jak když někdo semnou mluvi a najednou mi začne upa mlet z cesty a řekne ty vypadáš jak p**a normálne zelené a pak modro žluté no mně po*eb toto mi dycky řeknou a pak to wi celý svět no tak nezabil by ty lidi člověk ?? xP
eHm No ty vado... noo za to ty máš oči jak pomněnky v trávě přes které přejel parní válec xD .... Jebnuta?? xD žhe o tom ani yá newím no co už proste to že ti něco nedojde není chyba slovneské pošty...a ty mít mozek z čokolády tak by sotva zaplnil jedu lentilku xD
Já jsem divný tvor..tata je ma zelene a ve světle take nějake jak hovno tata je slovak mama češka no ty vole a ja modro žluté jako jediná z rodiny..jsem levačka....jako jediná mám normálně zelené oči xD jinak ostatní bud hněde nebo tak šedo modre ale zelene nikdo xD no chcipam sem mutant
šak čo sa jáá čudujem,že sa na nič nezmôžeš len na urážanie a pritom by si sa mala schovať niekam,lebo zo seba robíš akurát kreténa.
a mať inteligenciu aspoň špinavej ponožky,tak by si sa nechovala ,tak ako sa chováš
moja,mala by si začať čítať viac knižočiek..na začiatok aj rozprávkové sú dobré..naučíš sa tam čítať a utomaticky budeš aj normálne písať,nie jako debil a možno aj nejaké mudrosti od deda Mráza pochytíš nie len tieto blbosti čo tu píšeš a snažíš sa posobyť že si nad vecou a pritom opak je pravdou
Za to ty máš inteligenci automatické pračky - vypnutá xD ja se čuduju jak můžeš být tak naivni xD a tak si věřit...i kdyby ses mněla juknout občas do zrcadla a pak komentovat xD až tam něco uvidíš dej vědět
ty nejak moc vyskakujes , a nevsimla som si to prvy x..neviem vazne o co ti ide, jeah jaka som drsna si myslis, ale ved ti z toho vyrasties no ja v 14 som us mala nejake naznaky rozumu..sama si seres do huby , ludia si ta tu aj tak zapamataju, ale co je horsie, ak sa tak spravas aj k svojmu okoliu , poviem ti uprimne s takou protivnou holkou by som neprehodila ani slovo..
takto to vyzera ked clovek nema ani stipku sebakritiky.. kazdy sudny clovek by na mieste centrofixky po jej detsko-drsnych vystupeniach uz na podu birdz.sk nikdy nevkrocil.. ale ona nie je taka, ona musi byt vynimocna!
stavim sa, ze teraz mi napise, ze naco sem chodim, ked len otravujem a neviem sa bavit. ale ja sem chodim rad a bavit sa viem, akurat nie na malej vypatlanej drsnacke
ale aj tak..snažila sa ma uraziť o tom neni pochýb ,ale to neznamená zas,že tvrdím ,že zrovna v tomto fore začala prvá s urážaním ako to bolo v iných(ktoré tu už pravdepodobne asi ani niesú)..
hold,dále sa k tomu už vyjadrovať nebudem,takže užijte si to tu.. (a btw ja som sa nehádala
(a btw ja som sa nehádala ... a toto beriem ako podarenú ironickú poznámku
A nabudúce ak ťa aj niekto urazí, tak odporúčam s kľudom a nie ísť naňho tiež s urážaním, lebo to dopadne takto ... napísaných príspevkov a nevypovedané nič
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
46 komentov
čo ti máme teraz povedať?? že máš vrodený očný defekt a jediné riešenie si tie oči vypichnúť????
ale jako fakt..mala by si začať písať ako človek,lebo si ťa niekto najde a nakope ťa do riti
a už to vidím jak sa do mňa pustíš..a pritom to budú zas samé kraviny
ou ludia! to je svet!
a mať inteligenciu aspoň špinavej ponožky,tak by si sa nechovala ,tak ako sa chováš
moja,mala by si začať čítať viac knižočiek..na začiatok aj rozprávkové sú dobré..naučíš sa tam čítať a utomaticky budeš aj normálne písať,nie jako debil a možno aj nejaké mudrosti od deda Mráza pochytíš nie len tieto blbosti čo tu píšeš a snažíš sa posobyť že si nad vecou a pritom opak je pravdou
pozri, tvoja prízemnost nemá hraníc ..proste nemáš šancu ma vyprovokovať ani uraziť,aj ked mi napíšeš ,že som vypnutá alebo čo ja viem za hlúposti..
si na smiech a to nielen mne ale určite celému birdzu,aspoň teda tým,čo tvoje blbé prispevky a fóra čítali
ale tak snád z tejto primitývneho štádia puberty vyrastieš a nebudeš zo seba v neskoršom veku robiť totálneho kreténa
Keď sa chceš vyjadriť k téme, tak píš k téme!!!
Kde je ten dobrý birdz?!!!
ty nejak moc vyskakujes , a nevsimla som si to prvy x..neviem vazne o co ti ide, jeah jaka som drsna si myslis, ale ved ti z toho vyrasties no ja v 14 som us mala nejake naznaky rozumu..sama si seres do huby , ludia si ta tu aj tak zapamataju, ale co je horsie, ak sa tak spravas aj k svojmu okoliu , poviem ti uprimne s takou protivnou holkou by som neprehodila ani slovo..
ale čo sa týka otazky, tak neviem
bo ja som niečo také zatial nespozoroval
stavim sa, ze teraz mi napise, ze naco sem chodim, ked len otravujem a neviem sa bavit. ale ja sem chodim rad a bavit sa viem, akurat nie na malej vypatlanej drsnacke
ale aj tak..snažila sa ma uraziť o tom neni pochýb ,ale to neznamená zas,že tvrdím ,že zrovna v tomto fore začala prvá s urážaním ako to bolo v iných(ktoré tu už pravdepodobne asi ani niesú)..
hold,dále sa k tomu už vyjadrovať nebudem,takže užijte si to tu.. (a btw ja som sa nehádala
sweet dreams
(a btw ja som sa nehádala ... a toto beriem ako podarenú ironickú poznámku
A nabudúce ak ťa aj niekto urazí, tak odporúčam s kľudom a nie ísť naňho tiež s urážaním, lebo to dopadne takto ... napísaných príspevkov a nevypovedané nič
škaredý num lock