Najlepšie by bolo, keby bola jar, také ideálne mierne teplo, mala by som chalupu niekde na dedine na strednom či severnom Slovensku a mohla by som sa tam len tak rozvaliť na tráve, na dvore či lúke a počúvať štebotanie vtákov, šum lístia v slabom vánku a bzučanie všelijakých potvôr, sem tam zaštekanie môjho (zatiaľ imaginárneho) čuvača, pozerať sa, ako všetko kvitne a mačiatka okolo mňa pobehujú a môcť sa len tak prechádzať a mať od všetkého pokoj a nič by ma nemuselo trápiť či srať.
@malapohroma U mačiek by mi to nevadilo, navyše sme ich kedysi mali na záhrade kopu a nikdy som ich pri ničom nenačapala, takže tie moje sú správne vychované a diskrétne. Ha, a ony trtkajú len preto, že musia, aby mali malé, nie preto, že by ich to bavilo!
@krutafunebracka mal som raz jedného kocúra,ktorý zjavne trtkal preto že ho to bavilo,on pretiahol všetky mačky z okolia aj viackrát,a ten pohlad keď išiel na samicu,stál za to. V zmysle "Cica,teraz si bez šance"
ako to môžeš porovnávať ...BIRDZ je portál, icq je IM, skype je tiež IM (ale skôr teda na volanie) a FB je úplne inde ako ostatné možnosti ... (k pokecu sa nevyjadrujem)
používam všetky ,a každé na niečo iné ...(okrem pokecu teda)
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
50 komentov
používam všetky ,a každé na niečo iné ...(okrem pokecu teda)