spravila som pivnicu, kde žilo 6 subjektov v hrozných podmienkach a staral sa o nich jeden nechutný človek, so svojou depresívnou dcérou, ktorá nenávidela svet a občas ich nakrmila. Ten úchyl ich pravidelne zneužíval, nechával plávať v bazéne bez rebríka takmer nasmrť... a občas aj na smrť. Občas niekto uhorel, občas niekto otehnotnel.
Že jeden debil nevedel variť, pokazil sa sporák, počas toho sa ďalší kúpal, ten čo sa kúpal bol zdatný technický typ, preto som ho dal opraviť ten sporák, ale keďže bol ešte vlhký, trafil ho šľak asi po hodine opravovania. Potom celá rodina plakala, ten, čo nevedel variť podpálil dom a všetci v ňom uhoreli. 4 krásne urny sa mi vytvorili, ani som nestihol pochovať toho prvého
viem, že jedného som zamurovala v pivnici, mal tam len počítač a záchod a do poslednej chvíle písal o svojom uväznení
a tuším sa potom vrátil ako duch ale všetci, s kt. niečo mal, si medzitým už našli niekoho iného
a ešte jeden simík mal raz deti asi s každou ženskou v meste... len potom som v tom mala chaos, takže som niekedy nechápala, prečo mi s daným simíkom nejdú romantické interakcie a následne som zistila, že to sú jeho deti/vnúčatá
v kazdom sims od jednotky som mala cernocha markyho, on bol tusim aj povodna postavicka marky mal smutny zivot, jeho zivotnym cielom bolo "gold-digger". tak som z neho spravila profesionalneho zlatokopa, ktory zvadzal zeny, ktore po tom, co s nim zacali zdielat dom a majetok zahadne mizli v pivnici (taky labyrint s nadejou zivota, ale vzdy umreli ). opakovala som to s nim pokym nezostarol a nebol nechutne bohaty. potom som s nim len zvadzala hrozne vela starych zien, vsetky som pozvala na party, kde sa navzajom zacali fackat a zufaly marky na tej party umrel na vysoky vek
mala som vela simikov s mizernymi zivotmi, hitlera ako maleho chlapca vazneneho v izbe bez okien starou upirkou a tak len uz si na vacsinu nespominam
a v jednotke klasika, zamurovanie, odstranenie schodikov, jedna miestnost bez dveri s chladnickou a zachodom a dvomi hanblivymi simikmi a tak
aaa este som mala jednu rodinu, kde sa otec vyskilloval na brutalneho maliara! potom som ho zamurovala do izby kde nonstop maloval a tie obrazy som potom prenasala do druhej izby, nechala jeho zenu ich predavat, ked mali peniaze tak som ho chcela zabit lebo bol nestastny, ale jeho trait bolo "unlucky" a vzdy ho smrtka usetrila tusim, ze z lutosti
Vytvoril som si "zvodcu" s ktorým som zbalil takmer všetky ženy v meste, následne som uňho usporiadal párty a pozval všetky tie dievčatá. Potom som sa postaral o to, aby boli všetci v jednej miestnosti a aby ten simík pobozkal pred ostatnými jedno z tých dievčat. Neviete si predstaviť tie mega bitky, ktoré potom začali...
Radsej to nehram pretoze viem, ze by som od toho bola zavisla...ale k teme ked smr to hrali u kamaratky, tak sme toho povodneho simika, cernocha s dlhymi vlasmi zamurovali do malickej miestnosti bez svetla, bez zachodu, bez jedla, aj potom zomrel, chudak
Alebo sme raz jednu simikovu rodinku spriatelili s druhou a chlap z jednej rodinky sa vyspal so zenou z druhej rodinky, a nachytal ich pritom manzel tej zeny
ale inak ešte som mala nejakú trojicu či štvoricu simíkov, ktorí tak nejako chodili každý s každým (teda, toto je úplne bežná vec, ale aj tak) a dvaja z nich časom získali takú tú vlastnosť, že ostatní simíci, s kt. chodia, na nich nežiarlia, keď ich s niekým pristihnú
chcela som to využiť a usporiadať im veĺmi zvátený večierok, len mi nejako nenapadlo, že jeden simík tú vlastnosť nemá a teda simíkovi B, kt. spáva ako so simíkom A aj simíkom C, bude žiarliť na C, keď ho pristihne s A a tak trocha sa mi tam všetci znenávideli (snáď to dáva zmysel, na moje hry sa nehrabú ani telenovely totižto
@lepka cooo a ja to tu refreshujem vkuse ci sa niekto nepodeli o nieco super a tam je toho kolko! a dokonca je tam tiez clovek co niekoho vaznil aby maloval obrazy ooo dakujem za link, vobec ma nenapadlo brazdit reddit v tento mrtvy vecer ♥
Vytvorila som celú rodinu a zavrela ju do najmenšej miestnosti bez okien a dverí, počala kým všetci zomrú a potom stavala cintoríny, dokonca zomierali aj "susedia" čo prišli na návštevu a keď už som takto pozabíjala viac rodín, tak som vedľa toho obrovského cintorína postavila úplnú chajdu, v ktorej žil škaredý, chudobný Bill (on bol akože správcom cintorína ) a tí dementi ho potom celé noci strašili
ja som zvykla hrať takú "reality show" v sims 3 a aj v sims 4 potom ... že som dala do jedného väčšieho domu 8 simíkov a nemohli nikam chodiť, mohli jesť len to čo si samy vypestovali a každý deň išli dvaja z nich do celi ... no každý do jednej... a teda 24 hodín tam boli bez záchoda, mali tam len stoličku a maliarsky stojan alebo knihu alebo dačo také.... a teda úplne že úplne do červena im šlo všetko a potom sa vymenili s inými dvoma a takto postupne som všetkých potrápila... pôvodne som chcela na konci každého týždňa dať do duelu dvoch simíkov a ktorý prehrá, toho nechám umrieť... no ale nakoniec ma to už nebavilo takto hrať ale bolo to zaujímavé, každému som vytvorila nejaký špecifický charakter a používala som interakcie súvisiace s ich vlastnosťami, takže si väčšinou navzájom liezli na nervy ...asi to niekedy zas skúsim a až do konca kým neprežije len jeden
Ja som asi divna... Nikdy som nezabila simikov zamerne. Dokonca som radsej neulozila hru ked nahodou prisla smrtka. Podla mna to co robime simikom, ukazuje co sa niekde v hlbke v nas schovava nie? Nejaky netvor
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
43 komentov
ale najčastejšie som zamurovávala plačúce decko, aby mi ho nezobrala sociálka
nikdy som nebol fanúšik tejto hry.. ale vyzerá to ako sranda
a tuším sa potom vrátil ako duch ale všetci, s kt. niečo mal, si medzitým už našli niekoho iného
a ešte jeden simík mal raz deti asi s každou ženskou v meste... len potom som v tom mala chaos, takže som niekedy nechápala, prečo mi s daným simíkom nejdú romantické interakcie a následne som zistila, že to sú jeho deti/vnúčatá
mala som vela simikov s mizernymi zivotmi, hitlera ako maleho chlapca vazneneho v izbe bez okien starou upirkou a tak len uz si na vacsinu nespominam
a v jednotke klasika, zamurovanie, odstranenie schodikov, jedna miestnost bez dveri s chladnickou a zachodom a dvomi hanblivymi simikmi a tak
chcela som to využiť a usporiadať im veĺmi zvátený večierok, len mi nejako nenapadlo, že jeden simík tú vlastnosť nemá a teda simíkovi B, kt. spáva ako so simíkom A aj simíkom C, bude žiarliť na C, keď ho pristihne s A a tak trocha sa mi tam všetci znenávideli (snáď to dáva zmysel, na moje hry sa nehrabú ani telenovely totižto
Inak zahrala by som si sims 4 to som este nehrala kde sa to da stiahnut?
» www.thesims.com/store/mac-pc-do...
(aj my sme ich upaľovali, ale len kvôli tomu že som chcela veľký cintorín)