tak zacnem takto.. pri krase jazyka nehodnotim slovencinu, lebo ku nej mam prilis subjektivny vztah.
ak beriem i narecia a vsetko mozne.. tak je to okolie zlina, kde hovoria nadhernou poslovakizovanou cestinou.. jednoducho ja z nich nemozem //inak i tam su pekne baby, co je na kraje mimo SR celkom vynimka //
dalej sa mi paci francuzstina a rustina.. i ked ako tu niektori spominal fra je strasne tazka...
a nesmiem zabudnut na moju milovanu anglictinu, ktoru sice viem a som rad , no nepovazujem ju za krasny, skor jednoduchy jazyk...
Latinčina! jedno krásne slovo : tenebrae - tma....no počuli ste už krajšie pomenovanie tmy? že tenebrae...júúúúj!
no a potom franina a anglina, hlavne z úst chrisa martina
no asi taliancina... tu milujem no a este wsimli ste si ze vacsina slovakou sa dokaze dobre z vyslovnostou prisposobovat napriklad ked rozpravaju po cesky moc to neni citit no ked taky cech zacne po slovensky no to neni nic moc.. :p
Slovenčinu ako jedinú ovládam aspoň na tých 70 % .Máme veľmi veľa synoným, tvarov slov, predpôn, prípon, voľný slovosled, ale niektoré veci sa mi lepšie vyjadrujú v angličtine.
Potom jednoznačne vedie latinčina, čeština, dlho nič a na koniec francúzština.
Neznášam prehnaný americký prízvuk v angličtine, brr.
Ja som za latinčinu : ) Úuuplne, že moc : ) síce neviem veľa použiteľných vecí, po roku učenia, ale to je vedlajšie : ) Milujem Iam te teneo, Afrika... skvelý výrok no ale proste som zaľúúúúúúbená do latiny....
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
86 komentov
slovencina
anglictina...-ale malo...alepekny je jazyk, ale nie najkrajsi
ale neee, neviem zatial o ziadnom jazyku nemozem povedať že je najkrajší na svete a to ich zopár ovládam...
ale inac aj ta spanielcina je fajin
2.francúžstina
3.ruština
celkovo sa mi pacia slovanske jazyky
a potom angličtina
A najkrajšia je španielčina...
2.English
3.Madarsky (robim si srandu)
24793074593.Slovensky
ak beriem i narecia a vsetko mozne.. tak je to okolie zlina, kde hovoria nadhernou poslovakizovanou cestinou.. jednoducho ja z nich nemozem //inak i tam su pekne baby, co je na kraje mimo SR celkom vynimka //
dalej sa mi paci francuzstina a rustina.. i ked ako tu niektori spominal fra je strasne tazka...
a nesmiem zabudnut na moju milovanu anglictinu, ktoru sice viem a som rad , no nepovazujem ju za krasny, skor jednoduchy jazyk...
a taliancina je na mna moc rychla..
asi tolko
no a potom franina a anglina
no a potom franina a anglina, hlavne z úst chrisa martina
ale tak franina...
@46 hahaha..no to si teda trafila ebeenci ..tak tak...
Dobra je rustina, ale uplne najradsej mam anglictinu s britskym prizvukom.
2.Gréčtina
3.Francúzština
Potom jednoznačne vedie latinčina, čeština, dlho nič a na koniec francúzština.
Neznášam prehnaný americký prízvuk v angličtine, brr.