ja ked som asi 2 tyzdne dozadu dostal chripku, tak mi oco doniesol plnu rit tabletiek..mal som to jest kazde 4 hodiny..riadne to vylezat a vypotit. bol piatok...
ale namiesto toho som isiel v piatok vecer na chatu (kde bola dost zima mimochodom) kde som sa opil a zhulil...rano domov
v sobotu som sa bol tiez opit fajnovo
a v nedelu som cely den hral airsoft v dost velkej zime.
Antibiotika sú velký SHIT, pretože znižujú imunitu a čím častejšie ich bereš tým si častejšie chorý, na chripku netreba nič len ležať a vela piť a sem tam neake ovocie a polievočku, ono si telo vybojuje zdravie samo, už to takto robím asi 4 roky
antibiotiká určite nie..brala som ich len raz v živote keď som bola maldšia a chutili ako polysterén
nie som často chorá, akurát teraz no mám nádchu a kašlem ale tak čajíky, naparujem sa snažím sa čo najmenej fúkať nos, len keď je to už fakt nutné, aby to skôr prešlo..a normálne fungujem, chodím do školy akurát necvičím..nevyplatí sa mi ležať celé dni doma v podstate si viac menej tú chorobu ani nevšímam
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
ale namiesto toho som isiel v piatok vecer na chatu (kde bola dost zima mimochodom) kde som sa opil a zhulil...rano domov
v sobotu som sa bol tiez opit fajnovo
a v nedelu som cely den hral airsoft v dost velkej zime.
v pondelok som bol ako rybicka...
true story
ale nie, teraz vazne, cajik, postel, vela spanku, casto vetrat, a bude to v pohode
Teda aspon mne nic tak ucinne nezabera ako lieky.
nie som často chorá, akurát teraz no mám nádchu a kašlem ale tak čajíky, naparujem sa snažím sa čo najmenej fúkať nos, len keď je to už fakt nutné, aby to skôr prešlo..a normálne fungujem, chodím do školy akurát necvičím..nevyplatí sa mi ležať celé dni doma v podstate si viac menej tú chorobu ani nevšímam