Čo je najlepšie na opicu?Včera sme zapijali Valera a dopadli velmy zle.Dnes keď som sa zobudil nevedel som či mám alebo nemám hlavu.Poradte čo jenajlepšie na tieto stavy.
no ja osobne ked viem ze som toho vypil vela si hodim paralen este pred spanim, vraj pomaha este sa najest pred spanim (este neoverene) a potom rano uz len sprcha, paralen/ibac(ak je to fakt nutne, vacsinou nie) a najest sa niecoho mastnejsieho ale pozor! ak ti je uz hned rano od zaludka zle tak potom sa len pomaly napi vody a jedz az neskor pretoze je ovela pravdepodobnejsie ze sa dogrcas ako ze stopnes bolest hlavy.
Ja som počula, že pomáha mlieko... Aaaa megacéčko...pretože sa Ti pri užívaní alkoholu vyplavujú vitamíny z tela... Veľa spánku a mätový čaj... Všetko vyskúšané- všetko pomáha Len neskúšaj pivo a kávu...pretože tie udržujú alkáč dlhšie v tele...
mne pomaha jedine to ked ani nezeriem ani nepijem proste nic len spim lebo ked bdiem tak mi je na grcanie potom ked sa zobudim tak vypijem mineralku (prirodzene ze som smadna) a zase sa snazim spat. mne byva casto zle aj po troche alkoholu. inak este som to nikdy neskusala lebo mi bolo prilis zle aby som si to spravila ale vraj pomaha caj pu-erh ze sa rychlo cisti pecen tak skus mozno pomoze
už bolo spomínané a u mňa zaručené: slnko, voda, vitamín c, slepačia, čaj, slanina, saláma, koncentrácia na konverzáciu či inú činnosť, čerstvý vzduch, rožok. ...
počas pitia na menšiu opicu jesť slaninu a iné tukové veci, nebrzdiť bublinkami, ale zas kofeín neutralizuje alkohol, tak kofola ujde, piť jeden druh alkoholu, pohyb, veľa vody, koncentrácia na činnosť
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
No ze vraj je dobre peceny chlieb so slaninou - zarucene. Ja neviem ale nekde som ti cital
» adam.cas.sk/clanok/4467/hri...
počas pitia na menšiu opicu jesť slaninu a iné tukové veci, nebrzdiť bublinkami, ale zas kofeín neutralizuje alkohol, tak kofola ujde, piť jeden druh alkoholu, pohyb, veľa vody, koncentrácia na činnosť