Chcem vediet co je naplnov vaseho zivota. Cinnost, ktorej sa venujete kazdy den, ktoru milujete a v ktorej sa dokazete plne vyjadrit,a cim by ste sa chceli zivit. Popripade nieco, comu by ste sa venovat chceli ale este ste sa k tomu nedostali ?
každý deň počúvam hudbu, spím, pozerám anime a jem rozhodne sa tomu nemienim ale venovať do konca života (teda hej, ale v menšom množstve) určite by som chcela začať každý deň behávať (moja kondička je hlboko pod bodom mrazu), ale som na to príliš lenivá a živiť sa nechcem ničím z tohoto
mna asi najviac naplna hudba, ci uz hrat alebo pocuvat. ale niezeby som na tom zakladala. a najviac sa tieto dni venujem sportu, aspon tak najkontinualnejsie. lebo je nechutne teplo a tazko ostat len tak kvasit na zadku. viac sa mi paci mat na to dovod v podobe svalovky a bez toho to proste nejde.
stanovovať si ciele a ísť si za nimi. a je jedno v akej oblasti a v akom rozsahu. ale konkrétnu predstavu o zamestnaní ešte nemám, len viem že v tom chcem byť sakra dobrá
no čo ma drží pri životee ... je proste prispieť niečím spoločnosti a tak ... viera, nádej, predsavzatia, taktiež vzdelávať sa , pocit, že raz bude lepšie ... proste to sa nedá jedným slovom a rozpisovať to tu nebudem .... a jednoznačne UMENIE ... do nálady ma dostane hudba, gitara, maľovanie, čítanie, filmy ... a tak ...
NNaplna ma stavat sa lepsim clovekom, dufam,ze to ma bude drzat nad vodou...a potom je tu aj literatura a hudba...ale kazdy den sa nevenujem nicomu naplno..jedine tak skole...i ked ani tam sa mi nie vzdy dari...a velmi by som chcela,aby boli ludia okolo mna,mo
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
55 komentov
eeerm.. popiči vyzerám, som šťastne zadaná a veľmi rýchlo čítam.
A v poslednom čase sa venujem každý deň písaniu