Ahojte Ľudia..dnes strávim noc na tej novej vlak. stnaici vo Viedni...budem tam od polnoci do siestej, kedy mi ide vlak...
Prosim Vás, je tam nejaká čakáreň s bufetom..ale hlavne zástrčkou a wifinou?
Ďakujem...
(je otvorená iba 2 mesiace či koľko, takže n
čakáreň tam je (v podzemí, čiže budeš aspoň chránený pred zimou a vetrom), ale nepamätám sa, že by som tam videl aj otvorený bufet takto v noci..
a wifi a zástrčka? to už vôbec neviem :letim:
To uz by som na tvojom mieste išiel do nejakého podniku viem tu minimálne o dvoch podnikoch otvorených do rana ,kam chodia pravidelne Slováci a je tam aj wifi a tuším aj zastrcka
...akurat,ze by si musel cestovať metrom,co môže byt problem pre Viedne neznalého no keby si veľkí chcel,napis TS. Ja tu bývam
@bullet1302 si strasne zlaty, ale to je v pohode..to ja zvladnem.. ntb mi vydrzi 3-4 hodiny..budem pozerat filmy..a 2hodiny si poplacem v kute, to je v poho
@rajzak černosi sú este menšie zlo tuto viac by som sa obával asi tych permanentne prespavajucich na stanici ale na haupt je furt veľa ľudí...šanca,ze ta tam niekto znasilni,zdroguje ci zavraždi (poradie nechávam na ľubovoľnú úvahu) je takmer nulová
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov
a wifi a zástrčka? to už vôbec neviem :letim:
...akurat,ze by si musel cestovať metrom,co môže byt problem pre Viedne neznalého no keby si veľkí chcel,napis TS. Ja tu bývam
o zastrcke neviem, ale podla mna sa tam urcite nejaka najde