..ešte dodám dačo k tomu prečo si myslím že vznik ČSR bol dôležitejší pre mňa. Totiž bez vzinku ČSR by SR vzniknúť nemohla. (príp. by sa Slovensko muselo spojiť na istý čas s dajakou inou krajinou)
@kokosovyorech Preco pises o niecom,o com nemas ako 15r ani sajnu?Ceskoslovensko malo omnoho vacsie meno vo svete,ako teraz Slovensko,zialbohu.Vo svete je aj tak Cesko zvucnejsie,tak to bolo a tak aj zostane.Rozdelenie CSFR mali na svedomi dvaja kokoti,ktori sa na tom dohodli dakde na chate ci kde u toho kokota Meciara.Ak by sa urobilo referendum,tak by dodnes by sme tak zostali,ludia sa nechceli rozdelovat,ked sa dobre nato pamatam.
Bez ohľadu na to , čo s čím súvisí , tak oslobodenie sa od čechov má pre nás asi väčší význam ... aj ked po rozdelení všetko ostalo im a my sme začínali prakticky od nuly , lepšie než byť pod nepísanou nadvládou.
Vznik ČSR bol veľkým míľnikom v našej histórii a nastal v mimoriadnej situácii a zrealizovali ho mimoriadní ľudia. Vznik SR bol neprirodzený akt vychádzajúcich z ekonomických záujmov dvoch osôb a skupín okolo nich. Nehovoriac o tom že na rozdiel od vzniku ČSR nemal ani podporu obyvateľov.
@majo16 ake kurvy nacisticke??? dobre nacizmus je hnus ale slovensky stat bol druhe svajciarsko !!! slovenska koruna bola rovnako silna ako amreicky dolar a ked moj dedo studoval v ba tak si zo stipendia mohol platit 3 izbovy byt a upratovacku...
a este jedna zasadny rozdiel medzi nemcami a rusmi. Nemci ked prisli tak sa vzdy spytali ci si mozu nieco zobrat narozdiel od rusov ktori sa nepytali a nicili co im prislo do cesty...
Komunizmus je daleko horsi ako nacizmus lebo komunizmus likvidoval vlastnych ludi... aj jedno aj druhe je hrozne ale nemci by nikdy svojich neposlali do gulagov a nikdy by nedopustili aby po vybuchu jadrovej elektrarne namiesto okamzitej evakuacie ututlali co sa stalo...
keby nebolo tych pojebanych komunistov tak by sme sa dnes ako krajina mali ovela lepsie... lenze to 50% dementneho naroda nepochopi lebo im stacia vyhlasenia jedneho cerveneho zmrda...
@aguri500 dal som to do uvodzoviek. Vieš väčšina ľudí keď hovorí o historii Slovenska tak 39 - 45 rok je pre nich temnéé obdobie na ktoré by sme mali zabudnúť a nevracať sa k nemu. Ja tiež súhlasím s tým že Slovensko ekonomicky viac prosperovalo a bolo ľuďom dobre.
@dmx355 ja dobre viem že to tak bolo a že obyčajný ludia nechceli aby bolo Československo rozdelené ale z môjho pohladu - ako teda 15 ročnej osoby čo sa narodila už v samostatnom Slovenskom štáte si už neviem predstaviť že dva úplne samostatné národy by mali tvoriť jeden štát .....
prosím vas .. jednoznačne že Česi su nam ako bratia ... kopa slovákov tam pracuje .... a to rozdelenie ani nemalo byť Slovensko je nič nula ... Česko je niečo to je štát ....
ja som sa narodila este v Ceskoslovensku a keby to bolo mozne, bola by som za zlucenie nasich statov. hranica uz aj tak nefunguje tak, ako kedysi a zasa by sme zbierali zlate medaily v hokeji
@aguri500 ako obyčajne súhlasím. Babka mi o tom to hovorila. Dokonca ked Nemci odchádzali, tak pomáhali ludom zakopávať cennosti pred rusákmi. A prisli rusi a naozaj co nebolo skryté pokradli a zničili. Na nemcov nepovedala nikdy jediné zlé slovo. Keby povedala svoj názor celý verejne ako to povedala mne, tak ju zatvoria až by sčernala
@lenkaska1 Ty si tak prijebana na hlavu,ze az to boli.Jediny parazit si tu ty s tvojimi blbymi recami.So zasratymi asocialnymi ciganmi s tym suhlasim,aby sa izolovali.Ale si neotvaraj papulu na Madarov,ty zajebana pica.Cim tu oni parazituju?Ze rozpravaju po madarsky a ty im kokot rozumies?Skus si pocmulat dobry madarsky kokot,iny uz ani chciet nebudes... Ty si podobna pica jak Slota alebo Kotleba
@dmx355 vieš čo je parazitizmus?????? asi nie, keďže nevnímaš môj komentár tak, ako ja. mám namysli to, ked sa v slovenskej dedine ani nedorozumieš slovensky a ked su madarsky znacky a neviem co a madarske bilboardy, jednoducho naslovensku po slovensky. proti nim ako osoby nič nemám. Neviem prečo mám pocit že asi máš niečo s madarmi.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
36 komentov
a este jedna zasadny rozdiel medzi nemcami a rusmi. Nemci ked prisli tak sa vzdy spytali ci si mozu nieco zobrat narozdiel od rusov ktori sa nepytali a nicili co im prislo do cesty...
Komunizmus je daleko horsi ako nacizmus lebo komunizmus likvidoval vlastnych ludi... aj jedno aj druhe je hrozne ale nemci by nikdy svojich neposlali do gulagov a nikdy by nedopustili aby po vybuchu jadrovej elektrarne namiesto okamzitej evakuacie ututlali co sa stalo...
keby nebolo tych pojebanych komunistov tak by sme sa dnes ako krajina mali ovela lepsie... lenze to 50% dementneho naroda nepochopi lebo im stacia vyhlasenia jedneho cerveneho zmrda...