ta pre človeka čo má nadanie skôr na veci súvisiace s architektúrou je náročnejšie zubárstvo a pre človeka čo má nadanie skôr na veci súvisiace so zubárstvom zase architektúra.
studoval som architekturu, je to celkom narocne, ale tak treba mať k tomu vzťah..,rada kresliť, mať rada navrhovamie, predstavivost, zmysel pre take technicke veci, riešiť detaily ćo a ako funguje a vyzerá atď..
ale dá sa.
Ten druhý odbor neviem posudit, kedze ho nepoznám.
a tak
zubné lekárstvo sa študuje ako medicína + odborné predmety, takže je to dosť náročné. Máš tam predmety ako anatómia, chémia, biológia, biofyzika atď. Na architektúre máš hlavne matematika, fyzika a kreslenie. Myslím, že dostať sa na architektúru nie je až tak ťažké ako na zubné lekárstvo, minulý rok sa na zubarinu v KE hlásilo 370 ľudí a brali 40tich, kde rozdiel medzi prvým prijatým a posledným prijatým bolo 35 bodov z 800....
@ominousroar architekturu koncia vacsinou 5 z 90ludi takze v tomto pripade neni az tak presvedcive
na Arch je casto aj chemia, potom rozne ako nauka o materialoch to je porovnatelne s anatomiou a podobne. To ze vacsina ludi nepozna ten druhy odbor tak dalo ze je lahsi tak sa mylia ale riadne
@ominousroar to nemozes sudit obtiaznost skoly len podla toho toho kolkatich zoberu prvy rok , ale kolko z nich spravi na konci a tych je velmi malo na takomto a podobnom odbore.
@N0win0u podla mna neurochirurgia Ale zas na obe potrebujes mat nadanie. @Method otec uci jadrovu a nektori ludia, co to dostuduju, tak sa k tomu tak vyjadrim, zeby nemali
Inak si myslim, ze na rovnako narocnych skolach asi to bude podobne. Ono zubne lekarstvo je lahsie jak vseobecne, kedze oni maju dost okresane telo ale zas specifikovanu hlavu a maju viac praxe a kratsie studium.
Sú to maximálne odlišné veci, preto si odpovedať netrúfam. Medicína je v očiach mnohých považovaná za najťažšiu školu. Podľa mňa to tak vôbec nie je. Je to o tom, kto má k čomu vzťah.
hh dneska som cital ze zubarov je malo ... a uz ked vystudujes tak ryza jak dive prasa .... ale napr v ke tie kurvy znizuju pocty prijatych slovakov ... bo jasne, za slovaka nemaju skoro nic a za zahranicneho 9000 € za rok .... mali by sme zautocit na skolu ...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
34 komentov
to dá rozum.
a možno som to dal preto, lebo k nej mám blízko
ale dá sa.
Ten druhý odbor neviem posudit, kedze ho nepoznám.
a tak
na Arch je casto aj chemia, potom rozne ako nauka o materialoch to je porovnatelne s anatomiou a podobne. To ze vacsina ludi nepozna ten druhy odbor tak dalo ze je lahsi tak sa mylia ale riadne
@Method otec uci jadrovu a nektori ludia, co to dostuduju, tak sa k tomu tak vyjadrim, zeby nemali
Inak si myslim, ze na rovnako narocnych skolach asi to bude podobne. Ono zubne lekarstvo je lahsie jak vseobecne, kedze oni maju dost okresane telo ale zas specifikovanu hlavu a maju viac praxe a kratsie studium.