Čo je podľa teba taekwon-do ITF a čo si o ňom myslíš?
Taekwon-do je pojem ,je to bojové umenie zamerané na obranu ,sebadisciplínu,kondíciu a perfektne sa z neho tvaruje aj ženská aj mužská postava a je vhodné aj pre malé deti.Čo si myslíš o ňom ty?
Je to klubová otázka,aby sme vedeli čo si myslia ˇmladý ľud
Taekwondo so sebeobranou vela spolocnejo nema. Skus si niekedy v rifliach kopnut highkick
Ale mam z teba taky pocit ze ti pekne sibe a pripominas mi takych tych tipkov co chodi na treningy 2 mesiace a vsade o tom strasne kecaju. Ked si z toho taka nadsena a tak ta to bavy tak by si mala mat za sebou uz aj nejake turnaje ci sutaze. Ale take fotky odteba som tu nevidel. Tak neviem kde je chyba.
@gukol teba vážne to som nevedela
a nepochopil si podstatu taekwon-da nemusíš nikoho zabiť ani doraziť ale brániť sa proti útoku a nie s tma zakoplexovaný ľudia nikto nikomu nechce ublížiť´
Vidím že ty sa na to nehodíš ,taekwon-do cvičia vyrovnaný ľudia nie taký ako si ty a tebe podobný ...
@semhamforas nemusíš mať za sebou zápas ,ale môžeš to robiť pre postavu a kondíciu a pre dobrý pocit a na súťaže chodím sa pozerať s klubom čo súťaži a vyhráva zlato a bronz
@corallus potom asi ja ja len všetky tváre si nepamätám.Tak vieš ja som dievča predsedu klubu tak asi preto si ma skorej pamätá ako ja jeho ale meno mi niečo hovorí
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
35 komentov
Ale mam z teba taky pocit ze ti pekne sibe a pripominas mi takych tych tipkov co chodi na treningy 2 mesiace a vsade o tom strasne kecaju. Ked si z toho taka nadsena a tak ta to bavy tak by si mala mat za sebou uz aj nejake turnaje ci sutaze. Ale take fotky odteba som tu nevidel. Tak neviem kde je chyba.
a nepochopil si podstatu taekwon-da nemusíš nikoho zabiť ani doraziť ale brániť sa proti útoku a nie s tma zakoplexovaný ľudia nikto nikomu nechce ublížiť´
Vidím že ty sa na to nehodíš ,taekwon-do cvičia vyrovnaný ľudia nie taký ako si ty a tebe podobný ...
Kravina .to si počul zle
tak po 3 rokoch by som čakal čosi lepšie keď sa pozriem na tvoju foto ...
@9 to je jasne ze nie su, zakomplexovani su na birdzi
@11 preco klub nevyhrava aj striebro?
www.taekwon-do.sk
Ináč na teba musia byť rodičia hrdý však?
a aj s vianočnými kilami je super
čo som urobila zle keď jú zlú bez taekwonda nemám?
dakujeme za prezentaciu, urcite sa aj najde niekto kto informaciu o tejto aktivite uvita@moncici777