@depechemode no, nejak som si neuvedomila, že sú tu len návykové látky Ale aj tak, nadávanie mi stále vadí snáď ešte viac ako keď fajčí alebo pije. Samozrejme, ide o to, či používa vulgárnejší, alebo iba ten "jemnejší" slovník...
@lyllith - dúfam že si nedala na ich ,,rady,, ??!! :/
@depechemode - skôr by som to definoval ako nehorázne škrekľavý-odpudzujúci-negustuózny ženský ,,smiech,, ktorí ti kvíli uši :/ až ma striaslo Ale naopak nie je nič krajšie ako krásny ženský smiech
to sa neda vybrat jedna moznost..toho je viacej..ale niektore to prehanaju ked sa snazia byt svojim správanim uplne ako chalani,,snazia sa byt zaujímave ale naopak je to az odpudive...a takisto ked to prehanaju s omietkou mejkapu na tvári,,atd....
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
41 komentov
piť predsa može prečo ne,
najviac mi vadi ked fajci. ako raz povedal moj otec, "Bozkavat sa s fajciarkou je ako pit mlieko z popolnika".
a takisto je tam aj moznost iné...
x)
muu xD xD xD muuuu xD muuuuuuuu xD xD xD xD
taky? xD
@depechemode - skôr by som to definoval ako nehorázne škrekľavý-odpudzujúci-negustuózny ženský ,,smiech,, ktorí ti kvíli uši :/ až ma striaslo Ale naopak nie je nič krajšie ako krásny ženský smiech
podľa mňa je odpudzujúca sprostá hlučná a vulgárna baba.
to je straasne takéé..to sa ani dievčatá nehodíí...
ved my sme nejaké slušnéé baby nie?