Osobne preferujem beh.
Inak záleží na okolnostiach. Na teréne, počasí, kondícií, výbave...
Ale podľa mňa je beh náročnejší.. Cyklistika mi príde pohodlnejšia
Zavisi od stylu behania, jogging je narocnejsi na vytrvalost, sprinty na kvadricepsy.. Zas na bicykli ti zavisi aj od bicykla, lebo ak ides po ceste na tych cestnych, tak je to lahoda, ale v lese, kde okrem krutenia pedal musis robit tisic inych veci je to tiez o inom
Tiež si myslím že beh lebo tak stojíš a zapájaš komplet celé telo do toho pohybu pri bicyklovaní sedíš.
Opak ale nastáva keď ideš do kopca tam je ťažšia cyklistika (musíš do kopca vytiahnuť nie len seba ale aj bicykel) a práve preto ju mám rád
Trochu komplikovaná otázka ale dal som beh ale nie som si istý, bo pomer km je asi 1/3 aby to bolo rovnako náročné. 10km behu sa vyrovná 30km bicyklovanie aspoň je to môj skromný názor bez toho aby som to hľadal na nete koľko sa kde spaľuje energie pri akej rýchlosti a tak potom by som to presnejšie vedel určiť , ale záleží od jednotlivca čo mu lepšie ide
ja nerozumiem - ako sa môže zdať beh náročnejší? predstavujem si horskú etapu tour de france a predstavujem si maratón a aj tak sa mi zdá cyklistika teda omnoho náročnejšia.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
Inak záleží na okolnostiach. Na teréne, počasí, kondícií, výbave...
Ale podľa mňa je beh náročnejší.. Cyklistika mi príde pohodlnejšia
A taktiez neviem dychat pri behani, pri cyklistike nemam problem
Ubehnem ledva 5 km a jazdil som len na BMX, a aj to som skoro stále padal
Ale asi teda beh
ja vydrzim behat velmi kratucko a bicyklovat aj hodiny vkuse
Opak ale nastáva keď ideš do kopca tam je ťažšia cyklistika (musíš do kopca vytiahnuť nie len seba ale aj bicykel) a práve preto ju mám rád
Presne problém s dýchaním, to isté mám aj ja, ako keby to bolo tými otrasmi keď bežím.