@pink@29 a ak je niekto sice nie panic ale incel, nerata sa to ? vraj baby ked dlho nemaju tak uz su zasa panny, asi to nejako zrastie spat, tak urcite aj chlapi maju take... ci ?
čokoláda a ano už to tu bolo napísane keď si zrobený tak prvé pivo.
Keď si zamrznutý a dáš si horucu vanu. A keď sme vyskúšali betonovať platňu domu dvaja ručne miešačkou a trvalo to 14 hodín a už po 6h som myslel že ma picne a keď som si po 14h sadol do auta,,, až mi slza padla Alebo keď po práci ideš do práce a po druhej práci ťa čaká práca na doma a potom zase práca a len spať a práca a za takýto psycho mesiac utečieš do lesa ... a ešte raz čokoláda
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
50 komentov
@patrixo no však..
Ale nie Sex je veľmi preceňovaný... Je veľmi mnoho pôžitkov, ktorým sa sex nemôže rovnať.
@pink @7 ja sice uz nie som, ale tiez ma mozes
ja neviem us
Keď si zamrznutý a dáš si horucu vanu. A keď sme vyskúšali betonovať platňu domu dvaja ručne miešačkou a trvalo to 14 hodín a už po 6h som myslel že ma picne a keď som si po 14h sadol do auta,,, až mi slza padla Alebo keď po práci ideš do práce a po druhej práci ťa čaká práca na doma a potom zase práca a len spať a práca a za takýto psycho mesiac utečieš do lesa ... a ešte raz čokoláda