...a ja som sa dala nachytat na kategoriu hudba *fackajuci_sa_smajlik*
ale aspon tu mozem vyliat svoje zlomene srdce: ONI mi vzali baterky z tamagotchi, lebo vraj su slabe a treba kupit nove a uz mi ich nikdy nevratili :´( a tato trauma z detstva ma dostala tam, kde som teraz
Kedysi som bola na teris uplne zavisla Mario ma iba celkom bavil. A tamagoči som mala asi pokazene, lebo stale umieralo aj ked mu nic nebolo a nikdy sa nedozilo normalneho veku
super maria som hrala doma na hernej konzole Sega...... to bola doma hitovka a vždy som sa o to bila s bratom no ale tetris je hra ktorá ma nikdy neprestane baviť.
Ja som mala takého tamagochiho, že i pri najlepšej starostlivosti (dokonca, keď som bola v škole, tak si ho mama brávala do roboty) umrel v ôsmych dňoch na starobu. Neviete si predstaviť, aké to je, ísť ho nakŕmiť a už ho nájsť mŕtveho
A to ani nehovorím o tom, že so slabými baterkami sa jeho životnosť ešte skracovala
Kokso ale bez rozmýšľania, aj ja som žral Tamagochi, no ak by malému šracovi, akým som býval, vytrhli z ruky a bleskurýchle vymenili za ovládač od NES s pusteným Mariom, pochybujem, že by som vôbec plakať začal (Rofl)
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
ale aspon tu mozem vyliat svoje zlomene srdce: ONI mi vzali baterky z tamagotchi, lebo vraj su slabe a treba kupit nove a uz mi ich nikdy nevratili :´( a tato trauma z detstva ma dostala tam, kde som teraz
Ad anketa, Tetris páč to je hra ktorú som z týchto hral ako prvú a jej rôzne variácie hrám doteraz
a supermario a tetris su vyrovnane ale na mobile hravam viac Tetris
A to ani nehovorím o tom, že so slabými baterkami sa jeho životnosť ešte skracovala
Kokso ale bez rozmýšľania, aj ja som žral Tamagochi, no ak by malému šracovi, akým som býval, vytrhli z ruky a bleskurýchle vymenili za ovládač od NES s pusteným Mariom, pochybujem, že by som vôbec plakať začal (Rofl)
@mielikki No ved presne! A moj dokonca umieral ako mlady a bez priciny, tiez mi najdlhsie vydrzal asi nejakych 6 dni