Tu sa bavíme, čo je menšie zlo... Samozrejme že koli cigaretám zahynulo už vela ludí, ale vždy iba jednotlivci. Tí, čo si za to mohli sami. Ale koli alkoholu trpia aj ostatný. Či už pri autohaváriách, alebo v rodinách kde sú otcovia pijani. Mne je vačšie zlo určite alkohol...
Označil som ako menšie zlo piť ale zase som tým nemyslel že je lepšie byť alkoholikom ako fajčiarom. Keď si človek občas vypije tak je to určite lepšie ako keď si zapáli. Po prvé určite si fajčením človek skôr zničí zdravie a čo je najhoršie ho neničí iba sebe ale aj tým čo sú v jeho blízkosti(rodina, priatelia ba aj cudzí ľudia). Alkohol ani moc neničí zdravie pokiaľ sa pije v miere a nie príliš často ale o cigaretách sa to nedá povedať že čím viac fajčíš tým viac si ničíš zdravie. Proste už ak fajčíš tak si ničíš zdravie a ako všetci vieme tak pečeň sa regeneruje(ak už nie je vo veľkej miere poškodená) ale pľúca nie. Tak že asi preto alkohol je prijateľnejší ale jasné že v rámci normy.
mensie zlo mi pridu cigarety a to som v zivote nefajcila som zasadne proti alkoholu..a ani cigarety nemusim..ale viem,ze keby som sa na cigarety naucila a videla v tom ten pocit,ze mi je po cigarete lepsie,tak pohode..radsej riesit problem zapalenim cigarety,ako opit sa az do bezvedomia
hovorite tu wazcsina o alkoholikoch ze to ksodi wiac a bla bal aj som to myslela ze len rekreacne resp. ze si clovek nieco nejaky ten alkohol dopraje nwm raz za mesiac raz za pol rok... a PIVO je zdravé =D ja is mylim ze fajcenie... skodi viac...
ja nwm teraz ked som dal ani jedno co som tym myslel ale newadi hm no rekreacne neni zle ani fetovat ani rezat sa tj. raz za rok ale ked uz pijete a fajcite tak jak ja tak neni dobre ani jedno ani druhe
aha aj som precitala akosi ze vacsie zlo takze zle- som tam dala ze cigarety ale teda tak prilezitostne povazujem za mensie zlo alkohol. nemam rada fajcenie
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
131 komentov
onkologicke choroby