Keďže som baba na tie typicky chlapské veci nepozerám
Musí byť zaujímavá do tváre. Potom vlasy, je mi nesympatické keď má baba tri chlpy na hlave(a môže si za to sama nejakým peroxidom a žehličkou), keď jej vyslovene vidno plešiny.
No tiež nevnímam ženy ako muži ale ,keď už tak rozhodne nohy,brucho a vlasy (dlhéééé husté čo môžem len závideť .. a pekné veľké oči, rovné zuby a prirodzene! upravené obočie.
@bizbilio smiley: Prirodzene - ako vždy, ani teraz netrhám partu a naozaj NEVIEM, na čo narážaš. Som rada, že sa tam vzájomne nechápeme a vyhovuje nám to .)
(Napr. aj!) A. nie!!! Radšej na nejakú vzdialenejšiu strechu od A., to by bola veľká Birdzovská strata .
na samici živočíšneho druhu Homo Sapiens Sapiens či jak sa to píše? nič. škaredá, sprostá, nič poriadne neurobí... zato taká levia samica, to je kus... nehehee
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
57 komentov
a oči
a obočie, veľmi si potrpím na obočie
2. tvár, musí tam mať skrátka niečo zaujímavé
3. a keď si to tak spätne pozriem baby čo mi vrazili (alebo kúsli, poškrabali skrátka niečo) mi prídu viac sexy ako ostatné
@soraya mňam
Musí byť zaujímavá do tváre. Potom vlasy, je mi nesympatické keď má baba tri chlpy na hlave(a môže si za to sama nejakým peroxidom a žehličkou), keď jej vyslovene vidno plešiny.
Záleží mi aj na očiach, sú oči, ktoré a mi vyslovene nepáčia, a naopak.. A celko tvár..
Ale oveľa viac ako na tomto vyššie mi záleží na povahe -.-
stavime sa o to iste?...
Kým nám nenapadne nenápadne lepší predmet stávky ...
A keď má krásne oči a pekné vlasy a je dobre oblečená tak určite sa mi nevyhne
(raz to uskutocnime!juch,ja uz s aneviem dockat vsetkych tych veci,kt.mame urobit ).
(Jj, môžeme napr. na streche hrať aj guľôčky ..
Ale keďže si použila pojem "všetkých," vymenuješ mi prosím tie zvyšné?)
(hm,znie dobre,zvlast,ked pri mojom odpalovani silnom vyletia zo strechy )
(a robit verejnosti radost z nasich planov?ee,vsak ti poviem...).
(A vieš si predstaviť, čo môžu spôsobiť ?)
(Tak môžeš do TS-ky?)
(poranenie Baggyho? ). alebo...A?
(nemozem )
(Napr. aj!) A. nie!!! Radšej na nejakú vzdialenejšiu strechu od A., to by bola veľká Birdzovská strata .
(Vidím - sklerotik ..)
(och,nie A.,A. je tvoje zlaticko tak to ale budeme musiet zmenit svetovu stranu strechy,co ty na to?).
(jj).
a to na každej jednej žene.
( Tak to nie je . Nevyťahuj na mňa Tvoje žiarlivostné scény, veď máš viac, než A. s neviemkým dokopy .)
tak asi dlhé vlasy a pokiaľ ide o farbu tak ryšavé... a nohy.
ale väčšinou sa nepotrebujem pozastavovať nad touto otázkou