ťažko povedať, z tých možností som jedol len psa a zajaca... a keď to mám tak porovnať, zo zajaca si veľmi neviem predstaviť guláš a zo psa si neviem predstaviť paprikáš, alebo nejakú pečenú verziu... čiže neviem to porovnať, ale obe sú vynikajúce možnosti, keď sa dobre pripravia.
@adsy prečo si myslíš, že mačky sú falošné? a papagáje nie sú hlučné, ide len o to, ako si ich naučíš.
u mňa na prvom mieste papagáj a v tesnom závese mačka. milujem na papagájoch to, že vedia, e vám doslova môžu nasrať zvysoka na hlavu. a rovnako milujem aj tú jedinečnosť a charakternosť mačiek.
@adsy nechcem byť zlá, ani ťa hodnotiť, len všeobecne poznamenám, že som si všimla, že ľudia, ktorí nemajú v láske mačky, sú väčšinou úzkoprsí, neotvorení a konzervatívni. a preferujú psy kvôli tomu, že im chcú kázať a nevedia tolerovať niekoho slobodu.
(inak mám rada aj psy aj mačky a vlastne všetky zvieratá. ale na papagáje a mačky mám slabosť)
a na okraj: je rozdiel medzi zdravou drzosťou a absolútnou egocentrickosťou.
@grietusha tak nie som úzkoprsí. Som otvorený až veľmi, na moju škodu častokrát. A konzervatívny určite nie. To by som sa zbláznil Mám psa, ktorému nerozkazujem. Sám milujem slobodu a doprajem ju
a na okraj: strašne nemám rád pohľad mačiek (to neznamená, že by som ublížil nejakému zvieraťu, to nikdy)
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
37 komentov
morčatá nestále > myslím rýchlo umierajúce
zajac > no ak potrebuješ pokosiť trávnik a pohnojiť
jašterica > tak na pozeranie
papagáj > príliš hlučné
ale živý sa červami alebo čím (blee)
u mňa na prvom mieste papagáj a v tesnom závese mačka. milujem na papagájoch to, že vedia, e vám doslova môžu nasrať zvysoka na hlavu. a rovnako milujem aj tú jedinečnosť a charakternosť mačiek.
u mňa je pes jednoznačne na prvom mieste.
@12aduss34 mačky sú falošné. Líškajú sa. Pre mňa sú mačky vtieravé.
(inak mám rada aj psy aj mačky a vlastne všetky zvieratá. ale na papagáje a mačky mám slabosť)
a na okraj: je rozdiel medzi zdravou drzosťou a absolútnou egocentrickosťou.
a na okraj: strašne nemám rád pohľad mačiek (to neznamená, že by som ublížil nejakému zvieraťu, to nikdy)
na krásu - škrečok
na domáce zvieratko -šteňa
a mačky sú na myši
a morčatá sú mi z nejakého dôvodu strašne nesympatické zvery, už len to slovo sa mi spája so základnou školou, vtedy boli tuším strašne in.