Duša je čosi ako energia a nemôže len tak zmiznúť... V peklo neverím. Skôr na reinkarnáciu a možno je ešte nebo... alebo oddychový priestor pre duše medzi životmi...
ja v podstate verím v reinkarnáciu ...ale nie u každého napr. u ľudí, ktorí neboli vyrovnaný so životom alebo nejaké hudobné (či iné) legendy sú podľa mňa stále tu. stále držia tento svet ako tak nad vodou a snažia sa ľuďom "vtĺcť" do hlavy, že tu je ešte stále dobro... viem, asi úplná blbosť ale lepšie to vysvetliť neviem...
netuším ale minule som rozmýšľal že čo keď naozaj nič není a cirkev a všetky tieto skupiny tlačia niečo do hláv zato aby nebol nepokoj a aby sa ľudia nezačali zabíjať ? nuž ale raz sa sami presvedčíme čo je pravda
@mariana2 kedže nie som ovplyvnený bludmi, ktoré sa snaží ľuďom nahučať cirkev ... som presvedčený, že po smrti bude úplné nič ... môj argument ? ... a bolo niečo pred narodením ? ... ja si nepamätám na nič ...
myslím, že život pokračuje...smrť nepovažujem za koniec ale za prirodzenú súčasť a niečo ako "prechod" na inú úroveň...alebo možno bude nasledovať reinkarnácia...já ti nevím karle
@passko duša ide z tela hneť von takže sa nestihne a ani nedá spáliť .) ak je to také isté po smrti ako v AC tak sa trochu aj teším .) ale tak ešte je čas ...
narodis sa znovu, podla toho ako si zil predtym. V dalsom zivote sa ti vratia resty z minuleho ale inaksim sposobom. A budeme sa robid a umierat az dovtedy kym nepochopime urcite veci o nasom byti, ktore nam umoznia narodit sa do vyssich foriem. (Tj v buducom zivote uz nemozem byt nizsia uroven ako napr srnka alebo suter,uz mozem byt len clovek +)
"Pretože naša vnútorná skúsenosť sa zakladá na reprodukovaní a kombinácii zmyslových vnemov, koncepcia duše bez tela sa mi zdá prázdna a zbavená zmysluplnosti." by Albert Einstein
ja mam o tomto podobný názor....keď človek umrie začnú odumierať aj bunky, na ktorých sú uložené spomienky, energia, ktorá je uložená na makroenergických väzbách ATP sa začne strácať v inej forme energie a časom sa začne rozpadať aj DNA....ak už chcete niečo ako dušu tak DNA je podľa mňa duša človeka....V DNA je uložené všetko o človeku...ak ste tu niekto programátor tak je to taký zdrojový kód, ktorý určuje všetky jeho vlastnosti,....a postupne sa DNA zdokonaľuje....DNA človeka umiera s človekom no časť tejto DNA sa zachová v potomkovi....
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
43 komentov
a celkom sa na to teším
Duša je čosi ako energia a nemôže len tak zmiznúť... V peklo neverím. Skôr na reinkarnáciu a možno je ešte nebo... alebo oddychový priestor pre duše medzi životmi...
Vesmír sa rozpína a zase zmršťuje , je pravdepodobné (ale nie isté) , že je to cyklus.
A v takom prípade by sa realita stále opakovala a my by sme žili stále dokola.
....mizerná predstava......
stratila všechno i sebe.
Kresťania sa pýtajú, čo je po smrti,
buddhisti zase, čo je po prebudení...
Si myslim
ja mam o tomto podobný názor....keď človek umrie začnú odumierať aj bunky, na ktorých sú uložené spomienky, energia, ktorá je uložená na makroenergických väzbách ATP sa začne strácať v inej forme energie a časom sa začne rozpadať aj DNA....ak už chcete niečo ako dušu tak DNA je podľa mňa duša človeka....V DNA je uložené všetko o človeku...ak ste tu niekto programátor tak je to taký zdrojový kód, ktorý určuje všetky jeho vlastnosti,....a postupne sa DNA zdokonaľuje....DNA človeka umiera s človekom no časť tejto DNA sa zachová v potomkovi....