Človek s tým može začať z viacerých dôvodov. Zvedavosť,chuť objavovať alebo zahnať depresie, zlé nálady,smútok či nejaké komplexy... Prvým krokom ako sa k tomu človek dostane sú však vždy "kamaráti"...
..ked nemam vlastny rozum, hold nahovorit sa dam na hocico..ale to ze trava?..aj to je sice droga, ale zeby start k tvrdsim drogam?..blbost..a drogy su aj cigarety a alkohol..skor ako o zavilsoti na napr. heroine, by sme sa mali bavit o zavisloti na alkohole..to je vacsi problem..
super ludia, zabava, vylepsienie nalady, ulety, vylety, chaty...aspon z mojich skusenosti s ludmi co droguju je rec, a vedia sa dohodnut a zorganizovat dobre akcie
@sisska Poznáš niekoho,kto si len tak sám od seba kúpil od náhodného dílera nejakú drogu? Alebo niekoho kto má kamarátov proti drogám a on si doma pestuje či vyrába drogu? Alebo niekoho kto nikdy nedrogoval s niekým ale vždy len sám? Ja nie,podla toho posudzujem.. človek sa k tomu "neodváži" úplne sám...
@antropofobia
Osobne nepoznam, ale to moze byt tym, ze sa nestykam s az tak vela (novymi) ludmi..
Ja som to myslela tak, ze nejde o to, ci mas kamaratov, ktori droguju alebo nie, ide o to, ze Ty to mas v sebe, tu chut, to pokusenie, tie myslienky na drogu a ked fakt chces, pojdes si za tym a zacnes si hladat nove kontakty povezdme a uz to ide..
Samozrejme zavisi od osobnosti cloveka, vela ludi je ovplyvnitelnych (kamaratmi, prostredim), daju si, aj ked nechcu.. ale nie vsetci, to je to
.... zvedavost... problemy?? najcastejsie je asi vplyv partie.... ked ti kamarat povie " ved si daj, vsak si partaaak...iba vyskusas.." .. a @ooooo ....ze alkohol..hej ale drogy ne?? a co je alkohol?? kks ... ale v podstate v dnesnej dobe je droga vsetko.. teda v inom zmysle..
u mna nebolo startom nic ..proste som to chcel, lebo to podla mna patri k zivotu ..ALE V SPRAVNOM MNOZSTVE.... myslim tym drogy, ktore uzivam ..alkohol, ganja, obcas trip ....ale fakt len v rozumnej miere.
@ooooo ako som uz povedaala v dnesnej dobe je droga vsetko.. nemozes porovnavat pohaar piva z crackom.... lebo vo velkom mnozstve oba skodia inac.. a ten pohar pivka dobry na opicu
..@ooooo no povedz mi ze ti nepomohlo...ked si sa rano zobudil...bolo ti strasne.. a ked dal pifko... nepomohlo.. neviem ci pomoze aj malo lebo ja ho vtedy pijem na kvanta
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
43 komentov
ale ked uz sa pytas, existuje vela faktorov..ale suhlasim s @india , pociatok je vzdy hlupost dotycneho.
"Prvým krokom ako sa k tomu človek dostane sú však vždy "kamaráti"..
nie! mozu byt, no nemusia. to "vzdy" by som vynechala.
Osobne nepoznam, ale to moze byt tym, ze sa nestykam s az tak vela (novymi) ludmi..
Ja som to myslela tak, ze nejde o to, ci mas kamaratov, ktori droguju alebo nie, ide o to, ze Ty to mas v sebe, tu chut, to pokusenie, tie myslienky na drogu a ked fakt chces, pojdes si za tym a zacnes si hladat nove kontakty povezdme a uz to ide..
Samozrejme zavisi od osobnosti cloveka, vela ludi je ovplyvnitelnych (kamaratmi, prostredim), daju si, aj ked nechcu.. ale nie vsetci, to je to
Ak by spoznala mňa, tak by spoznala takého človeka, ktorého opisuješ.
Nachádzaš sa v istej skupine ľudí, vďaka ktorým si robíš mienku o svete.
Nepoznáš iné kategórie, tak Tvoje názory sú dosť subjektívne.