medicina,farmacia,veterina su dost tazke skoly ale da sa to nabiflit,jadrovej fyzike asi treba rozumiet ale to je len z mojho pohladu mozno ze pre niekoho je to lahke
pravo je banalita, jadrova fyzika to musi cloveka bavit ale da sa to naucit, prekladatelstvo tam treba talent na jazyk, veterina a farmacia to uz je relativne tazsie
zalezi od toho co ta bavi a na co mas bunky darmo bude niekto studovat technicky smer ked ho to nebavi a nema o tom ani paru a to si myslim, ze plati pre vsetko
ja si myslím že každý sa vyzná v niečom inom lepšie a každeho niečo iné baví... takže nedá sa jednoznačne povedať čo je ťažšie...lebo pre každeho by bolo ťažšie niečo iné.... ale tak rpe mňa osobne medicína, právo aj jadrová fyzika a potom ešte architektura, antropológia, morská biológia
@james144 ja si pamatam, ze u nas vedel memorovat ja naposlednejsi idiot ked mu horelo pod zadkom.. Kdezto ked je raz mentalne retardovany, tak logicke myslenie neziska ani ked bude skakat po hlave. Tiez by som pravo nedaval, ale len kvoli tomu, ze sa mi nechce ucit
ked sme mali test profesijnej orientacii, tak mi stopercentne vysla pamat, matiku som mala priemer, logiku tiez tak a ostatne nadpriemerne. cize pre mna by bola asi pravo pohoda. ja nepotrebujem velmi davat zmysel tomu, co sa ucim, lebo som zvyknuta, ze vacsina skolskeho casu je nezmyselna, tak mi to pride logicke sa pri uceni nudit a akoby memorovat nezmysly. take analogicke k casu v lavici...len neviem, ci by som si to pamatala aj dlhodobo tak presne...na jazyky talent asi ani nemam, lebo tak ako mi pokulhava logika, v tych logickejsich zakutiach jazyka som blba tiez. pre mna je tazke vsetko, som proste debil. asi budem zlocinec.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov
Ak ti napr. idú jazyky, ale biola a chémia nie, tak je pre teba podstatne ľahšie študovať prekladateľstvo ako medicínu...
Ale zas, ak si z jazykov tupý, bude pre teba čokoľvek ľahšie ako to prekladateľstvo...
Čiže pre každého je ťažšie niečo iné...
nezaleži na tom čo študuješ ked ta to bavi, ale ked ta to nebavi a nedokažes sa do toho pozerať ani 5minut tak to je to najtazsie...
relativne je to
inac si myslim,ze farmácia a jadrova fyzika
na chémiu a biológiu som totiž úplne ľavá
Ale hej neda sa to takto provnávať, najdoležitejšie je k čomu chceš svoje štúdium využiť ďalej.......