Nie je mi to jasné. Niekto považuje za bacuľku ženu, ktoré ma 5kíl navyše, iný len takú, ktorá ma 30kg nadváhu.
Som si minula všimla diskusiu na inej stránke pod nejakým obrázkom. Bola tam asi takáto žena asi ako tá, ktorá je na obrázku pod č. 4 a pod ňou nadpis: radšej bacuľku ako.. a pre porovnanie obrázok na smrť vyhladovanej anorektičky.
Ja osobne by som ju tiež zaradila už za bacuľku, prekvapilo ma mnoho komentárov (najmä od žien, muži skoro vôbec), ktorí sa proti tomu ohradzovali.
Tak o ktorej by ste vy povedali, že je UŽ bacuľka?
ja to neviem povedať podľa obrázkov v spodnom prádle, ukážte ich normálne oblečené a potom poviem
a okrem toho to závisí i od toho, AKO sa oblečie, niekto môže mať kilo naviac a oblečie sa tak, že vyzerá ako slon a niekto aj 10 a vôbec to tak nevyzerá
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
47 komentov
Som si minula všimla diskusiu na inej stránke pod nejakým obrázkom. Bola tam asi takáto žena asi ako tá, ktorá je na obrázku pod č. 4 a pod ňou nadpis: radšej bacuľku ako.. a pre porovnanie obrázok na smrť vyhladovanej anorektičky.
Ja osobne by som ju tiež zaradila už za bacuľku, prekvapilo ma mnoho komentárov (najmä od žien, muži skoro vôbec), ktorí sa proti tomu ohradzovali.
Tak o ktorej by ste vy povedali, že je UŽ bacuľka?
» images.sodahead.com/profiles/0/0/3/...
moj otec by ale povedal 1 :/
a okrem toho to závisí i od toho, AKO sa oblečie, niekto môže mať kilo naviac a oblečie sa tak, že vyzerá ako slon a niekto aj 10 a vôbec to tak nevyzerá
@7
a z uvedenych sa mi nepaci ani jedna postava
ba dum tss
6-8-si myslím nadváha.
@11 bude tam taky skok, nohy uz ma jak slon
a medzi 2 a 3 by sa kludne este zmestili 2 typy postav
....
dnešný svet je vážne zdeformovaný...
3 - Pohoda
4 - Uz by mala daco zo sebou robit
5 - 8 - Zavriet do pivnice a mesiac nejest!
a od tej štvorky, no...
vrátane 4
..z toho obrazka to neviem posudit ale tak zkreslene by som povedala ze od 5
a inak podla mňa až od takej 5-6