Podla mna skôr mariška. Poznam pár ľudi čo ju uživaju dosť často a dlhodobo a su to riadny vymletenci. Podla toho usudzujem ze marijanka niči mozgove bunky rychlejšie ako alkohol.
@Foxhound presne tak! Ono pokiaľ ovládame alkohol a marihuanu mi tak je to fajn ale ak nás to začne ovládať že sme závislý tak to už je dosť zlé.
Pre mňa osobne je asi väčšie svinstvo marihuana ale zase keď sa nato pozriem zo štatistiky tak viac ľudí ročne umrie na alkohol ako na marihuanu. Sú to proste návykové látky = drogy čiže asi obe sú svinstvá na rovnako. Ale tak piť raz za čas alkohol neprestanem a marihuanu aj tak nefajčím.
@6 Eh, marihuanu nemusíš len baliť do papiera, to je asi totiž pri tráve jediná vec ktorá možno rakovinu pľúc spôsobuje, konkrétne vznik dehtu pri pálení papiera..
Okolo marihuany je inak celkovo veľa fám, napríklad poškodzovanie mozgu marihuanou bolo vyargumentované tým, že dali opici inhalovať čisté THC.. no ale žiadny vzduch jej tam nešiel, takže poškodenie mozgu bolo spôsobené absenciou kyslíka a nie trávou
tvrdit, ze na fajcenie marihuany sa zomiera, je asi na takej urovni, ako ked niekto povie, ze auta zabijaju..proste dmnc uplna, nechapem co sa to tu rozobera vobec..ti co sem pisu ocividne vedia hovno a tvrdit, ze alkohol je lepsi iba koli tomu, ze je legalny..nonsens proste
@Lillyl .. "lebo akonahle sa ta dostane do organizmu, zacneme byt zavysli, aspon tak ma to ucili... " never všetkému čo ťa učia hlavne tí ktorí o tom nič nevedia
sam som si dal aj tahsie veci som skuril ale tak v mladom veku je caste pouzivanie marisky horsie ako alkohol, ludia sa ked casto hulia velmi psychicky menia, casto to moze aj vyvolat nejake poruchy u ludi co su na nich nachylnejsi. Vo vyssom veku je odost horsi alkohol.
Kedze trava je len o psychickej zavislosti a ja mam psychiku pevnu ako skala, je to pre mna urcite lepsia volba.. Z travy mozno ludia skoncia vymeteni, ale ublizuju len sebe.. Pozrime sa do baru na najebanych agresivnych kokotov a hned je jasne, co je vacsia zloba..
rozhodne alkohol......veď sa stačí pozrieť na to, koľko ožratých chlapov príde domov a mláti ženy a deti.......to zhúlenec neurobí.....okej možno sa vraví, že ganja vymýva mozgy, ale alkohol mení osobnosť......ožratí ľudia sa vedia správať omnoho horšie ako nahúlení...
Poznáte takých čo hulia dost často a už dosť dlho? Ja tiež a poznám aj takých čo často pijú a už nejaký ten čas... ale tí prví sú stale nad vodou, dá sa s nimi rozprávať, aj keď drísty ,,normálny človek to na nich skoro nepostrehne lebo ho nemotá nesmrdí atd. ako ti ožrani... Alkohol dokaže zničiť rodiny, osobnosti... Gandža asi ťažko moj nazor nekričte na mňa
Urcite alkohol je horsi ako marihuana ked pijete alkohol ste opity namol a neviete pomaly co robite.. ked si date marihuanu tak sa viete aj ovladat a nekruuti sa vam hlava ako .... na marihuane sa neda byt ani zavisli ale na alkohole ano.. a moc... marihuana ti skor pomaha ako keby ti mala skodit..
@ms.dead stym ze alkohol ti dojebe organy to mas pravdu ale marihuana a psychiku? . .to je hlupost .. ked fajciis kvalitnu marihuanu tak ti psychiku nedojebe.. mariska ti dojebe psychiku vtedy ked to je šit.!! ktory nema vsetky latky ake ma marihuana mat !! .. tak nehovor ked nevies... ako nic proti tvojmu nazoru ale ked niesi otom presvedceny tak nepis hluposti...
určite alkohol...videli ste niekedy v telke že niekto niekkoho zabil alebo zbil pod vplyvom THC?...no neviem ako vy ale ja som to ešte nevidel...a to že ked si dáš tak si hned natom závislí tak to tak veru nenije...
najebal som sa 2x 2 x nam nato prisli pil som us len tak do pohodi asi 5x prisli nam nato 3x hulim kazdi 2 den us rok a este nam nato neprisli xDDD ale alkohol je picovini same chemikalie dajte si sluka to je prirodne !!! co ti spravi bilinka xDD
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
157 komentov
Pre mňa osobne je asi väčšie svinstvo marihuana ale zase keď sa nato pozriem zo štatistiky tak viac ľudí ročne umrie na alkohol ako na marihuanu. Sú to proste návykové látky = drogy čiže asi obe sú svinstvá na rovnako. Ale tak piť raz za čas alkohol neprestanem a marihuanu aj tak nefajčím.
Okolo marihuany je inak celkovo veľa fám, napríklad poškodzovanie mozgu marihuanou bolo vyargumentované tým, že dali opici inhalovať čisté THC.. no ale žiadny vzduch jej tam nešiel, takže poškodenie mozgu bolo spôsobené absenciou kyslíka a nie trávou
zo 2-3 dz~oniky do mesiaca este nikoho nezabili..
@tommyhot súhlasím
no a keďže je legálny, je najrozšírenejší - tým viac ožranov, z ktorých sa môžu stať obludy. no nie?
» www.birdz.sk/forum/verite-pr...
Alkohol ti dojebe orgány, marihuana psychiku.
Ked sa človek nakúri tak je proste len v trošku inom a krajšom svete, tvorí a možno je trošku zdojazdovaný potom.