na naruta sa hraju aj velki normalni ludia, su take udalosti kde sa kopa fans prezlecie za svojich hrdinov (cosplay).. a kto si niekde na verejnosti nasprejuje prezyvku aby bol kúl, tak nie je kúl
To prezliekanie sa za Naruta začína byť trápne až vo chvíli, keď tak niekto začne chodiť bežne do školy/práce
Pokiaľ ale ide o akciu typu Comics Salón/Istrocon alebo AnimeShow/GameExpo... prečo nie? Naruta síce rada nemám, ale aspoň musí človek prejaviť kreativitu, keď si dáva dokopy kostým...
Na sprejovaní po stenách (a ešte k tomu vlastného mena) nie je nič kreatívne... je to akurát ničenie cudzieho majetku a estetické znehodnocovanie daného miesta (na počmáranej stene nie je nič pekné)
@galinka ale zdá sa mi, že od poslednej AnimeShow už väčšinou nosil skôr taký nejaký bodkovaný klobúčik.. Toman raz od neho pri prechádzaní okolo nevedel odtrhnúť oči
@tikalok Tak to neviem... vzhľadom na moju neprítomnosť v škole som ho nejakú dobu nevidela, ale na poslednej AnimeShow to už naozaj na sebe nemal...
Ale bodkovaný klobúčik som ešte nevidela, možno niekedy budem mať to šťastie
@anzu Zjavne si nebola jediná Ja som síce mohla prestať pozerať, lebo som ho videla už predtým aj s tou čelenkou, akurát som ostala dosť zarazená že to mal na sebe aj v škole a potom aj na skúške
@galinka ale tak keby tá vec bola nejakou extra praktickou a pohodlnou čelenkou a on si povedal, že je mu jedno, ako to vyzerá, tak to nejak pochopím....ale nosiť na čele plech?
Pokiaľ ide v prvom prípade o grafity, je to umenie, pokiaľje to iba čmáranica je to debilita, ale nevadí mi to (aj keď bývam na dedine, v dome a ešte mi nikto neposprejoval vchodové dvere, takže možno nie som veľmi objektívny)
A prezliekanie sa za Naruta ... nahodou naruto shipuden sa celkom da...
aj keď nepozerávam ale mám rád Fan art....
A vidieť tak normálne na ulici za bežného dňa oblečeného niekoho ... tak nvm čo spravím ...
ale tiež proti tomu nič nemám, pokiaľ to sprví človeka šťastným a neublíži tým iným...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
33 komentov
Pokiaľ ale ide o akciu typu Comics Salón/Istrocon alebo AnimeShow/GameExpo... prečo nie? Naruta síce rada nemám, ale aspoň musí človek prejaviť kreativitu, keď si dáva dokopy kostým...
Na sprejovaní po stenách (a ešte k tomu vlastného mena) nie je nič kreatívne... je to akurát ničenie cudzieho majetku a estetické znehodnocovanie daného miesta (na počmáranej stene nie je nič pekné)
Ale bodkovaný klobúčik som ešte nevidela, možno niekedy budem mať to šťastie
@anzu Zjavne si nebola jediná Ja som síce mohla prestať pozerať, lebo som ho videla už predtým aj s tou čelenkou, akurát som ostala dosť zarazená že to mal na sebe aj v škole a potom aj na skúške
@galinka ale tak keby tá vec bola nejakou extra praktickou a pohodlnou čelenkou a on si povedal, že je mu jedno, ako to vyzerá, tak to nejak pochopím....ale nosiť na čele plech?
@mm47 ja som mal mača, ktore sa volalo Zorro
A prezliekanie sa za Naruta ... nahodou naruto shipuden sa celkom da...
aj keď nepozerávam ale mám rád Fan art....
A vidieť tak normálne na ulici za bežného dňa oblečeného niekoho ... tak nvm čo spravím ...
ale tiež proti tomu nič nemám, pokiaľ to sprví človeka šťastným a neublíži tým iným...