tak ale podla mna, na zaklade tychto vymedzenosti, by sa vlastne mohlo dat vyjst v ustrety vsetkym a teda na zaklade vymozenosti takych vymedzenosti by to slo ponuknut vsetkym podla ich potrebnej spokojnosti.
Myslím si že Box je viac taký na prejavenie "bojového ducha".
Viem o čom hovorím.
Thaibox má vela výhod, napríklad tam môžeš používať aj nohy, a máš väčšie množstvo bojových vymožeností.
Ale Box, v boxe máš možnosť prejaviť svojho bojového ducha v plnej miere...
No do piče a už si musím ísť zacvičiť konečne...
@oiquell Je to tak super ked mi závidia hovná stroskotané za notebookmi, zato že ja som boxer od prírody.
Z môjho komentu je cítiť že som v boxe mistr, a curaci typu teba čo nezabehnu ani 10m bez toho aby boli 5m za ostatnými závidia...
Ale nevadí mna to vždy len podporí a potom boxujem lepsie, len tak dalej...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
tak ale podla mna, na zaklade tychto vymedzenosti, by sa vlastne mohlo dat vyjst v ustrety vsetkym a teda na zaklade vymozenosti takych vymedzenosti by to slo ponuknut vsetkym podla ich potrebnej spokojnosti.
Viem o čom hovorím.
Thaibox má vela výhod, napríklad tam môžeš používať aj nohy, a máš väčšie množstvo bojových vymožeností.
Ale Box, v boxe máš možnosť prejaviť svojho bojového ducha v plnej miere...
No do piče a už si musím ísť zacvičiť konečne...
Z môjho komentu je cítiť že som v boxe mistr, a curaci typu teba čo nezabehnu ani 10m bez toho aby boli 5m za ostatnými závidia...
Ale nevadí mna to vždy len podporí a potom boxujem lepsie, len tak dalej...