hm.. asi ani jedno.. laska boli.. kamarati ublizuju.. kariera nie je podstatna.. rovnako peniaze.. rodina pre mna nie je na 1. mieste.. skola je uplne na poslednom.. ine? neviem..
Najdolezitejsie pre mna je zdravie. Potom su to informacie, pretoze tie maju hodnotu a vytvaraju peniaze a ak je splnene toto vsetko, tak som k tomu este aj stastny.
Som asi povrchný,ale súčasná doba mi každodenne dáva nové a nové dôkazy o tom,že peniaze sú najdôležitejšie.Aplikované na môj život: žijem osamelo,lásku aj tak nenájdem,priateľov takmer nemám,rodina je diskutabilná.Ak mám veľa financií,tak nepotrebujem kariéru no a platí to z tohto pohľadu aj na vzdelanie.Čiže suma sumárom vychádzajú mi peniaze ako jediná voľba.
podla mna rodinu vela ludi berie ako samozrejmost, preto ma laska tolko %....ja som si polozil otazku, co ma podrzi v najhorsom, dal som si odpoved a zahlasoval som..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
34 komentov
@14michelle03 O.o
a paci sa vam to takto?