jebe?
no ked si jebnem hlavu o stenu a na to zamnawcim, ze ma to boli...
alebo este ked ma dakto stuchne na facebooku a mna sa to akoze dotkne a akoze spadnem... nie..ta naaaa
zmyslovými orgánmi ... rozoznávam ju jedine časovou náväznosťou ... ak by som si totiž nepamätal minulosť a nemohol predpokladať do predu veci, potom by som vážne pochyboval o tejto realite ... to robí realitu realitou pre mňa, chronológia a logická následnosť príčiny a následku
@3 @midnight milujem ked niekto vie kolko sa priblizne dozije dpc sak sa ani rano uz zobudit nemusis kde mas napisane ze budes zit do 65 ? alebo mozes naopak zit aj 100 rokov
a inak no co ? proste toto co sa tu deje naokolo tento jebnuty zivot
Realita je pre vas nudna lebo si ju neviete uzit ja robim setko pre to aby nudna nebola radsej skapem v 40ke ako by som mal prezit nudny zivot. To co prezijem ja za jeden rok to prezije priemerny birdzak za 20 bohuzial.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
no ked si jebnem hlavu o stenu a na to zamnawcim, ze ma to boli...
alebo este ked ma dakto stuchne na facebooku a mna sa to akoze dotkne a akoze spadnem... nie..ta naaaa
@midnight milujem ked niekto vie kolko sa priblizne dozije dpc sak sa ani rano uz zobudit nemusis kde mas napisane ze budes zit do 65 ? alebo mozes naopak zit aj 100 rokov
a inak no co ? proste toto co sa tu deje naokolo tento jebnuty zivot
"dpc sak sa ani rano uz zobudit nemusis kde mas napisane ze budes zit do 65 ?"
hovorí sa tomu life expectancy/priemerná dĺžka dožitia.
"a inak no co ? proste toto co sa tu deje naokolo tento jebnuty zivot"
reaguješ takisto keď ťa niekto núti pozerať nejaký jebnutý seriál? že no čo, je jebnutý... a dopozeráš ho do konca?
wau.
...toto zistenie budem spracovávať najmenej týždeň