Každý sa aj s tou najväčšou somarinou hrabe do tejto kategórie. Ale čo je pre vás vážne sexuálna úchilnosť? Čomu poviete naozaj NIKDY? Čo radšej ani nepozeráte? Bolo niečo čo ste najprv zaryte odmietali, zdalo sa vám to úchilné a potom ste už neboli proti
Nekrofília - hlavne, keď to už začne hniť, zverofília či jak sa to volá, pedofília - čo pre boha vidia tí chlapi na malých deťoch? (nie že by sa mi nepáčila predstava pozabíjať ich) a keď chlapík trtká babu pod pazuchu - to sa naozaj stalo, z toho mi prišlo až zle,
tak napr nikdy by som po akte partnerke nezapalil reprodukcne organy kvoli pocitu este vacsieho vzrusenia..alebo nenechal si chodit po prirodzeni chrobaky atd ..cizee asi to podpalovanie si vtakov a važín+tie chrobaky..a potom take tie bezne veci ako nekrofilia,zoofilia,pedofilia etc...:-!..no a fekal ..to fakt nemusim
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
a to som videl uz naozaj vselico
@10 súhlasím
no a som zásadne proti fajke...je to podla mňa ponižujúce pre ženu