neviem co si presne predstavujes pod "dostat kopacky" . Keby ju mam naozaj rad a rozumeli by sme si a nespravil by som nic zle, nemal by som dvovod dostat kopacky, a pokial by sa z nej vyklulo ze je to nejaka mrcha co ma cely cas tahala za nos, tak by mi to nebolo luto ani keby sa so mnou rozide na tvrdo. a povedat niekomu ze je koniec by asi bolo dost tazke, hlavne keby to ta osoba so mnou myslela vazne
myslíš, že by bolo ťažšie skončiť s osobou, ku ktorej nič moc necítiš, čiže by to pre teba neznamenalo dáku citovú ujmu - ako keby s tebou skončil niekto, koho miluješ? no ja neviem, zvláštna logika...
@leilla Logika to je možno zvláštna, ale u mňa to tak je.
Chyba v tom, čo píšeš, je tu:
"skončiť s osobou, ku ktorej nič moc necítiš, čiže by to pre teba neznamenalo dáku citovú ujmu"
To, že s tou osobou nechcem žiť, ešte neznamená, že by mi takéto iniciatívne ukončenie nespôsobilo citovú ujmu.
Alebo takto: Predstav si, že sme v takej situácii. Ako vravíš, pre Teba by evidentne bolo ťažšie dostať "kopačky." Bol by som si toho vedomý. A teda, hoci by som s Tebou už viac nechcel byť, myslíš, že by mi bolo príjemné spôsobiť Ti také ťažkosti? Bolo by to ťažké. Pre mňa ťažšie ako len akceptovať krutú pravdu.
Asi to je naozaj divná logika, ale u mňa taká platí.
V poriadku, ja to chápem. Len som chcel objasniť, prečo by pre mňa osobne bola ťažšia tá prvá možnosť. Tiež nevravím, že tá druhá by ma nebolela či bolela málo.
ked mam dovod rozist sa tak mi to luto ( velmi) nieje ... ale ked sa so mnou rozide niekto koho luibm a to bez udania normálneho pochopitelneho dovodu to dokaze boliet dlho .. o dva tyzdne to bude rok ...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
(ale predpokladám, že to 1. by bolo ťažšie
teraz nad týmto budem rozmýšľať celý týždeň
myslíš, že by bolo ťažšie skončiť s osobou, ku ktorej nič moc necítiš, čiže by to pre teba neznamenalo dáku citovú ujmu - ako keby s tebou skončil niekto, koho miluješ? no ja neviem, zvláštna logika...
Chyba v tom, čo píšeš, je tu:
"skončiť s osobou, ku ktorej nič moc necítiš, čiže by to pre teba neznamenalo dáku citovú ujmu"
To, že s tou osobou nechcem žiť, ešte neznamená, že by mi takéto iniciatívne ukončenie nespôsobilo citovú ujmu.
Alebo takto: Predstav si, že sme v takej situácii. Ako vravíš, pre Teba by evidentne bolo ťažšie dostať "kopačky." Bol by som si toho vedomý. A teda, hoci by som s Tebou už viac nechcel byť, myslíš, že by mi bolo príjemné spôsobiť Ti také ťažkosti? Bolo by to ťažké. Pre mňa ťažšie ako len akceptovať krutú pravdu.
Asi to je naozaj divná logika, ale u mňa taká platí.
Každopádne, teraz by som to asi niesol dosť ťažko, ale nie je na to dôvod.
ja nehovorím, že rozísť sa je ľahké. ale z týchto dvoch možností by ma to bolelo menej.
V poriadku, ja to chápem. Len som chcel objasniť, prečo by pre mňa osobne bola ťažšia tá prvá možnosť. Tiež nevravím, že tá druhá by ma nebolela či bolela málo.
I. Nie som neľútostivá, je ťažké rozísť sa s niekým keď viete, že jemu na vás záleží...
II. Ak vám na tom človeku skutočne záleží, vždy bude pre vás táto situácia veľmi, veľmi ťažká...