Ospravedlňujem sa, zabudol som na tú kolonku, áno, aj priatelia by tam mali byť.. no dajme tomu že to bude patriť k možnosti ,,rodina" áno?Veď mnohí priatelia sú pre nás ako naša rodina.
Priatelia, láska a záľuby nadovšetko.... v Boha neverím, prácu (vďakabohu ešte) nemám, vzdelávanie mám povinné a cestovanie zatiaľ nemám dovolené kvôli veku Yeah!
urcite je to laska nehovorim teraz o laske k jednej osobe ale aj ako kamaratstvo a tak ked vam na niekom zalezi a pod bez lasky by to podla mna nebolo ono ako by ste potom spoznali kto je vas ozajstny priatel a kto nepriatel ?
Nemam jednotnu prioritu (to by bolo az prilis jednoduche), snazim sa zakomponovat do svojho zivota vsetko vo vhodnej miere (okrem toho Boha, k tomu som vedena od mala nebola a teraz sa potreba verit niecomu vyssiemu uz neprejavila).
nechapem ludi , co za vsetki hladaju nejaki konkretny zmysel. a ked je niekoho zmysel boh tak naco sa vobec narodili?! ved mohly bit z bohom alebo rovno sup sup pod vlak alebo z mosta nech ste z bohom , ked je prevas zmyslom zivota
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
32 komentov
ale aj tak rodina..na nu sa da vzdy spolahnut..lutujem tych ludi,ktori nemaju rodinu