@gothicpoethic Ja sa len pýtam, či neviete že či už ..... a pre zbytok: pokial mienite mať blbé komentáre typu: a? a "netrápi ma" tak mi to nekomentujte a vylížte si pätu
@mizoyka Vieš prečo? Pretože uvažuješ blbým smerom. Posmešné? V čom? Posmešné tým, že si robím starosti o niekoho, koho istým spôsobom obdivujem a chcem vedieť čo s ňou je? Nebuď trápna. To, aké vzťahy s ňou mám, ťa nemusí zaujímať. Založila som diskusiu? A koho sa to mám opýtať? Vyššie bolo vysvetlené, prečo diskusia. Tuším tu niekto nevie čítať.
Jediný, kto nemá čím zaujať, si ty. Pretože začať sa navážať takýmto spôsobom do niekoho, mi príde dosť prízemné a ešte to okomentovať "Ale ak nemáš čím zaujať..."
Pozor ľudia, nemám čím zaujať, lebo chcem vedieť, čo s niekým je Najlogickejšia myšlienka, akú som počula. Strašná škoda, že sa logika nedá naučiť.
Mňa rovnako ako Ty nezaujíma ani tvoj kamarátsky vzťah s @kissmeplease . Ale musí byť naozaj vrúcny, keďže je cez net a robíš si o ňu starosti cez diskiusie, keď 70% ľudí ani len netuší, kto @kissmeplease je.(+ ak si niekto robí starosti väčšinou nedá za vetou "dlho tu nebola" tohto smajla: " ") Začni používať hlavičku, ak niečo tak primitívne napíšeš.
Vyššie je uvedené? Ja sa vyjadrujem ku názvu a k danej otázke. Nečítam ďalších xy komentárov, názorov, pridávam vlastný.
A môžem si ho vyjadrovať,akýkoľvek chcem a keď mi to posmešné prišlo, tak to napíšem a ty mi môžeš vyskočiť na hrb.
Tak si masti ego na niekom inom, pretože ja na nevybúrené pubertálne dievčatko nemám čas, nervy ani chuť ho potápať, pretože sa potopilo samé.
( nedávaj mi tu linky, nezaujímajú ma a už ma nelinkuj a nevyjadruj sa ku mne)
@mizoyka Zjavne ťa zaujíma, keď mi to komentuješ Neser si do huby. Keď nevieš kto to je, nezaujíma ťa to, načo to komentuješ? Asi na dve veci. Na hovno a na nič. Vau gratulujem, zase tvoja logika.
Vyjadrila si sa k otázke čo s ňou je? Že tú odpoveď nevidím. Zase si sereš do huby Ajáj, slečna je mysliteľka že.
Vyjadruj si, posmešné to prišlo len tebe. Vyskočiť na hrb? Asi áno. Práve si sama povedala, že si obyčaná ťava, keď máš ten hrb Slečna mysliteľka sa podvedome nazvala ťavou. Prezradím ti, podvedomie neklame.
Ha toto je fakt dobré Asi si spala v automate na vtipy dnes. To tu robíš akurát tak ty, ešte aj tým, že niekoho, kto ťa trošku skopne za primitívne vyjadrovanie, nazveš "nevybúreným pubertálnym dievčatkom". Slečna mysliteľka súdi ľudí z jedného príspevku a smajlíka. Zase tvoja logika. Potopila som akurát tú tvoju bezvýznamnú loďku, ktorú si hodila do rozbúreného víru.
Á slečnu mysliteľku nezaujímajú linky. Asi zistila, že toto je oproti tomu fakt nič, a išla si zapchať svoju papuľku niečím iným. Ktovie čím.
Dobre slečna mysliteľka plná logických úvah, maj sa pekne. Asi si sama pochopila, že sa zhadzuješ. Kúp si knihu logiky, naštuduj správanie "nevybúrených pubertálnych dievčatiek" a potom keď zistíš, ako ma umlčať bez vlastného "srania si do huby" sa ozvi
@yasmin Pokiaľ by si sa normálne pozrela, zistila by si, že toto anketa neni Ty si tiež dobrá, keď si myslíš, že to, že niekto sa pýta na niekoho je to isté, ako keď niekto na druhého nadáva a uráža ho.
@veroniques vyššie mi ju napísali Je zlé, že chcem vedieť, čo s ňou je? Asi nie. Už dlho tu dosť ľudí sleduje jej príbeh, je celkom zaujímavý a dúfam, že to s ňou dopadne dobre.
@rheia pokiaľ by si si dobre prečítala môj prvý koment tak by si zistila, že som napísala diskusia a nie anketa a ja ti nenadávam a neurážam ťa... tak sa už konečne zobuď a začni čítať a nie písať kraviny čo nie sú ani len pravda...
@rheia ja som len reagovala na to čo si mi napísala a už len tebe by som sa vyrozprávala, bola by si tou poslednou ktorej by som niečo povedala... a konečne si napísala niečo normálne a to je to že ideš radšej preč...
@yasmin Nikdy nehovor nikdy, keď o mne vieš len tolko, čo bolo v pár príspevkoch na birdz(btw, dobre som sa zabávala Inak sa teším s tebou Len vieš, ja tiež nemám s prijebanými čo riešiť Prosím ťa, už ma neznačuj.. vieš ako to chodí, múdrejší ustúpi lúčim sa s tebou, ži si pekný život plný neviem čoho, prečítaj si blog, pusti superstar, rob čo chceš
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
36 komentov
A Filip mi aj zodpovie otazku "KTO JE TO ?" ak to zisti
A neviem, či by ti @kissmeplease bola vďačná za to, že si o nej založila diskusiu. Ale ak nemáš čím zaujať...
Jediný, kto nemá čím zaujať, si ty. Pretože začať sa navážať takýmto spôsobom do niekoho, mi príde dosť prízemné a ešte to okomentovať "Ale ak nemáš čím zaujať..."
Pozor ľudia, nemám čím zaujať, lebo chcem vedieť, čo s niekým je Najlogickejšia myšlienka, akú som počula. Strašná škoda, že sa logika nedá naučiť.
Toto už posmešné nie je? Sa choď láskavo činiť tam aj so svojou logikou.
Mňa rovnako ako Ty nezaujíma ani tvoj kamarátsky vzťah s @kissmeplease . Ale musí byť naozaj vrúcny, keďže je cez net a robíš si o ňu starosti cez diskiusie, keď 70% ľudí ani len netuší, kto @kissmeplease je.(+ ak si niekto robí starosti väčšinou nedá za vetou "dlho tu nebola" tohto smajla: " ") Začni používať hlavičku, ak niečo tak primitívne napíšeš.
Vyššie je uvedené? Ja sa vyjadrujem ku názvu a k danej otázke. Nečítam ďalších xy komentárov, názorov, pridávam vlastný.
A môžem si ho vyjadrovať,akýkoľvek chcem a keď mi to posmešné prišlo, tak to napíšem a ty mi môžeš vyskočiť na hrb.
Tak si masti ego na niekom inom, pretože ja na nevybúrené pubertálne dievčatko nemám čas, nervy ani chuť ho potápať, pretože sa potopilo samé.
( nedávaj mi tu linky, nezaujímajú ma a už ma nelinkuj a nevyjadruj sa ku mne)
Pá.
Vyjadrila si sa k otázke čo s ňou je? Že tú odpoveď nevidím. Zase si sereš do huby Ajáj, slečna je mysliteľka že.
Vyjadruj si, posmešné to prišlo len tebe. Vyskočiť na hrb? Asi áno. Práve si sama povedala, že si obyčaná ťava, keď máš ten hrb Slečna mysliteľka sa podvedome nazvala ťavou. Prezradím ti, podvedomie neklame.
Ha toto je fakt dobré Asi si spala v automate na vtipy dnes. To tu robíš akurát tak ty, ešte aj tým, že niekoho, kto ťa trošku skopne za primitívne vyjadrovanie, nazveš "nevybúreným pubertálnym dievčatkom". Slečna mysliteľka súdi ľudí z jedného príspevku a smajlíka. Zase tvoja logika. Potopila som akurát tú tvoju bezvýznamnú loďku, ktorú si hodila do rozbúreného víru.
Á slečnu mysliteľku nezaujímajú linky. Asi zistila, že toto je oproti tomu fakt nič, a išla si zapchať svoju papuľku niečím iným. Ktovie čím.
Dobre slečna mysliteľka plná logických úvah, maj sa pekne. Asi si sama pochopila, že sa zhadzuješ. Kúp si knihu logiky, naštuduj správanie "nevybúrených pubertálnych dievčatiek" a potom keď zistíš, ako ma umlčať bez vlastného "srania si do huby" sa ozvi
@veroniques vyššie mi ju napísali Je zlé, že chcem vedieť, čo s ňou je? Asi nie. Už dlho tu dosť ľudí sleduje jej príbeh, je celkom zaujímavý a dúfam, že to s ňou dopadne dobre.