ja newem preco ale myslil si ze asi mam cukrovku bo denne vypijem 5-6 litrov vody ked rano nejem tak ma boli hlava dakedy aj odpadavam a mali to aj moji stari rodicia skoro setci please poradte co mam robit???
chod najprv k vseobecnej lekarke, kt ta posle diabetologovi...a potom su dalsie postupy...ja nemam cukrovkku, ale kamoska ano..je myslim aj dedicna forma. a pod.
noo vyzera to byt nizky tlak.. zasa nestresuj hned s cukrovkou.. moze a nemusi.. ale moze to byt aj anemia.. spoluziacka ju teraz ma.. tak zbehni k doktorke a 5-6 litrov vody je neskutocne vela.. mal by si pit 2-3 litre.. pit tak vela vody urcite nie je dobre..
to je este malo...pri jednom druhu diabetes mas aj dvadsat az tridsat litrov vylucenych, a prijem musi byt urcite viac ako tych ubohych pet litrov, vska tolko vypijeme cez leto, to nie je taky extreme
normalny clovek v&ypije cez den asi 2-3 litre a ja 5-6 takze to asi neni normalne a 30 litrov to by clovek ani nedokazal vypit sak zaludok ma objem asi 1,5 litra takze ...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
+treba pouzit net
» primar.sk/Page.aspx?ID=89...