...co to je s birdzom? prave som sa sem prihlasoval 3 minuty...blogy divne,clovek sa tu nezasmeje...a ten "radio player" ma zabil uz totalne...kde su ostatne hudobne styly??? nemusi byt kazdy smradlavy metlak...
Aj by som si ten komentar odpustil ale kvoli tomu poslednemu si just poviem svoje...
Birdz ma novy dizajn, ked sa ti nepaci tak mozes sa ist past lebo nic ine s tym nespravis... Radio player je fajn, ak si si nevsimol prevazuje tam ROCK ale uznavam ze pritrtkany sfetovany techno debilek to nerozozna pretoze tuc tuc ma v halve aj ked "hudba" uz davno nejde...
Prve vylepsenie birdzu bolo to, ze sa zrodili nove rubriky v diskusaich. Pamatate sa na to? To sa ako prve zmenilo. Potom dizajn toho, ked si uzviatel tukol do TS tam ta tiez nieco zmenilo. Bolo vela ktritik ale aj pochval. PO case si na to kazdy zvykol. A chcem tim povedat to, ze si urcite na toto zvykne kazdy. Len na to treba cas. Vsak vsetko nove najprv treba kritizovat a potom sa vam to tak zapaci, ze ked pride dake ine vylepsienie tak zasa kazdy bude nadavat na to, preco sa to zmenilo, vsak to bolo perfektne a verim tomu, ze to tak bude. Lebo vas velmy dobre poznam.
kasko, ak si do 5 minut najdes a opravis tu strasnu hrubku v @19 tak si o tebe nebudem mysliet ze si debil, len ze si sa pomylil a to sa stane predsa kazdemu
a podla mne je dost ubohe, ked takto ludi skatulkujes. Pochybujem, ze by sa tebe pacilo, keby ta niekto nazval smradlavym kvoli tomu, ze by sa mu nepacilo, to co pocuvas A ak si si nevsimol, nie je tam len metal a ked sa ti to radio nepaci, tak to nepocuvaj.
@26 - to preto, lebo k birdzu pasovala zlta, len sa Tomas rozhodol, ze birdz bol az moc pekny aby to bola pravda, a tak ho radsej pre istotu zhovadil...
noo ja som sa sice len teraz registroval cize neviem aky bo,l ten birdz predtym ale tento sa zda byt fajn len ma kus stve ze si ludi nemozem prezerat bo ma dajake skraty ale inac je vsetko O.K.
uplne som to tu rozprudil...tesim sa z toho...delpurr co si spoceny? klidek ne? ako vies ,ze som impotent? pozeras chlapcom na pelendreky? ved natom neni nic zle neboj...a ja sa snazim s tym bojovat...vazne...cvicim aj jogu...
ohladom tych radii si myslim ,ze by tu malo byt z kazdeho rozku trosku...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
35 komentov
Birdz ma novy dizajn, ked sa ti nepaci tak mozes sa ist past lebo nic ine s tym nespravis... Radio player je fajn, ak si si nevsimol prevazuje tam ROCK ale uznavam ze pritrtkany sfetovany techno debilek to nerozozna pretoze tuc tuc ma v halve aj ked "hudba" uz davno nejde...
2.Kolko si to nebol?mesiac,rok,ci nikdy?
3.Bez priciny sa smeju len blazni. disappointed:cize ja
-a pre zakladatela-ak sa ti daco nepaci, co uz vacsina ta ma na haku
budicek!
tam je vsetko uplne
sak to tam tak svieti az mi z toho slzia oci
a podla mne je dost ubohe, ked takto ludi skatulkujes. Pochybujem, ze by sa tebe pacilo, keby ta niekto nazval smradlavym kvoli tomu, ze by sa mu nepacilo, to co pocuvas A ak si si nevsimol, nie je tam len metal a ked sa ti to radio nepaci, tak to nepocuvaj.
ohladom tych radii si myslim ,ze by tu malo byt z kazdeho rozku trosku...
Ale teraz som zistila, ze mi nejde upravovat vo webke vek, nikoho nechcem surit, len neviem, ci sa uz o tej chybe zistilo, tak som to dala sem.
Ale dizajn je lepší. Aj moje obľúbené fórum.