No cafte jedneho dna som si vybral z kapsi 10 eur a utrekal som do obchodu ale stretol som draka,, viem ze mi neuverite , aj vy ste si urcite videli muchu , ja teda draka a kukal na mna jak na polnu srnku a zrazu vydal cudny zvuk,,, neopisatelny a hned ve
kedysi, nevie sa, kde, ani presný rok, žil v jednom hlbokom lese jeden drevorubač. mal veľmi rád zvieratá. boli to jeho jediní priatelia.
no zvykol s nimi experimentovať, krížiť nové druhy. a tak raz spáril jaštericu a kuvika vrabčieho. vraj mu z neho vznikla hrozná obluda, no i tak sa o ňu staral. raz sa mu odvďačila tým, že ho rozdriapala na kusy, a z jeho srdca si uvarila guláš. v krajine zvanej Atlantída sa guláš nazýval zamuja.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
@coromorol chuj sprosty, chod radsej stych drog vyspat a potom tu nejaku chujovinu napis
po stáročia sa hovorí stará legenda.
kedysi, nevie sa, kde, ani presný rok, žil v jednom hlbokom lese jeden drevorubač. mal veľmi rád zvieratá. boli to jeho jediní priatelia.
no zvykol s nimi experimentovať, krížiť nové druhy. a tak raz spáril jaštericu a kuvika vrabčieho. vraj mu z neho vznikla hrozná obluda, no i tak sa o ňu staral. raz sa mu odvďačila tým, že ho rozdriapala na kusy, a z jeho srdca si uvarila guláš. v krajine zvanej Atlantída sa guláš nazýval zamuja.
asi chce zamuju z tvojho srdca.
ale zamuja je myslim slovinsky meskat, nie?