Zdravím. Pred pár dňami som tu zakladala fórum s rovnakou otázkou. Dnes ráno som našla ďalšieho pavúka, tentoraz iného a tentoraz ostal nažive. Pridám sem pár fotiek a bola by som veľmi rada, keby mi ho niekto identifikoval a napísal, či je jedovatý, resp
Prosím ak viete čo to je, alebo aspoň tipujete, napíšte. Chcem vedieť, či sa mám báť a či ho môžem chovať s istotou (Rozhodla som sa založiť chov toho, čo tu nachytám
Ja by som mu s radostou polamala nohy, keby som sa ho nebala a nebolo by mi z neho zle...vazne, zabi ho. Alebo chod niekam do lesa a vypusti ho tam. Alebo utop ho! Alebo ja neviem...skús ho udusiť olejom. Ty kks všetko, len ho nechovaj...
Keby niekomu pomohol jeho životný štýl, tak väčšinu času buď spí, alebo si oblizuje nohy (čo som u pavúka ešte nevidela). A je dosť plachý, ale keď sa zľakne, asi na 5 s zmeravie a potom uteká.
@eslovaca@33 + este k tomu na slovensku su asi len 2 jedovate pavuky a to konkretne: Pradiarka pestra, Strehun skvrnity a to maximalne len zvysena teplota, strpnutie ruky, pripadne bolest v mieste uhryznutia nic viac...
predpokladam ze podla pohara madarskeho si niekde na juhu, pri trnave sa tiez objavili take ale dvakrat vetssie a hrubsie nohy, ako mala tarantula, boli stym u zverolekara a ten povedal ze si treba zvikat na take, ze nieje jedovaty a ze tahaju sa s juhu kedze uz aj v trnave je celkom teplo, staci ist na veterinu a budes hned vediet, ale mislim ze to je podobny cize nieje nebezpecny, jedine ak mas suseda co chova cudzokrajne pavuky a nejak mu jeden usiel .
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
39 komentov
][IMG]
[/IMG][/URL]
ty kde preboha byvas
]
][img]
[/img][/URL]
][img]
[/img][/URL]
][img]
[/img][/URL]
[URL=
][img]
[/img][/URL]
@trdelniiiq neklikal som, ved ta spendli aj to co nema
Tento:
Neboj, nie je to jedovaté a je to jeden z najrozšírenejších pavúkov v Európe )
ber sa tamad dievca a uz vobec nezakladaj chov..
kde byvas?
» www.pavuky.sk/sk/checklist.ht...