robite si srandu, ale najprv sa kuknite na seba. Tato zena ma dar a nadanie zato vy mate co? Len posmesky ste hovna, smrite tak a tak aj skoncite. Zamyslite sa kto ste vy a kto je ona. Co budete vy a co je ona. Zato, ze je skareda neznamena, ze musi byt vasim nudnym stredobodom pozornosti.
@holyknight - myslíš si, že si vtipný? počul si tú osobu spievať? som zvedavá, ako budeš v jej veku vyzerať ty a či dokážeš aspoň zlomok toho, čo dokázala ona
clovek nato aby nieco dokazal a vedel nemusi byt pekny nuz ale amerika v nas vychovala pocit, ze kazdy clovek, ktory nieco dokaze a vie musi byt pekny a teraz podvedome tak robime. Starame sa o svoj zovnajsok a na svoje znalosti a vedomosti jebeme.
samozrejme...to je typicka reakcia cloveka, ktoreho ostatni odfajcia. neostava mu nic ine len struhat drsnacke ksichtiky a dufat, ze mu na to niekto skoci
taak neni pekná ale niečo dokázala a pozná ju skoro celý svet čo sa väčšine ľudom nikdy nepodarí ...ale mohla by sa trošku starať o seba ...takto by som nechcela v 48 vyzerať ...
je to typicka skareda britka...a co na tom, hlavne ze sa presadila nie?...
inak holy, myslela som ze sa najskor pytas na seba ze co si za zvieratko, a ked som si pozreal tvoju fotku, nebolo to o moc lepsie... tak neviem co riesis
Jasné,ak by vedel niekto z vás,ktorí si tu z nej robíte srandu aspon z časti spievať tak ako ona..kritizovanie iných to vám ide,ale čo tak pozrieť sa raz za čas na seba a skritizovať sa?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
36 komentov
preco sa kazdy v dnesnej dobe z ostatnych, co nepredstavuju idol krasy, iba smeju?!! chore..
A tak ďalej...
debil
inak holy, myslela som ze sa najskor pytas na seba ze co si za zvieratko, a ked som si pozreal tvoju fotku, nebolo to o moc lepsie... tak neviem co riesis