zmaturovať, zistiť, čo ma baví, nájsť si výšku, ktorá ma baví a dostať sa tam, poprípade si inak zabezpečiť pozitívnu budúcnosť.
niekam odcestovať, najlepšie stopom.
byť spokojná a šťastná a prestať sa prejedať.
napísať diplomku tak, že mi ponúknu doktorandské /o ktorom hovoria už teraz/
dostať sa na stáž do Google
rozbehnúť galériu, kde som stážovala, čo najviac
potykať si s Oskarom Rózsom
vypadnúť na tri mesiace a nedvíhať telefony.
Dostať sa na VŠ, ak sa nedostanem, tak možno sa zlepšiť v tom, čo by som na VŠ študoval a potom sa nejak presadiť v tom, keďže sa to dá aj bez školy, len treba vynikať.
začať s novými dvoma fotoalbumami ^^
prejsť do druhého ročníka
nájsť si fajn brigádku na leto (síce jednu už mám vybavenú, ale brala by som niečo lepšie)
fajn spolubývajúceho/spolubývajúcu
prestať byť menej zvedavá
ísť v lete niekam na dovču, posledné dva roky som nebola
Farmaceutickej*hupla.
A este chcem ist za tento nadchadzajuci rok s priatelom dakam na poriadnu dovolenku dakam uplne daleko, do australie, alebo do Vietnamu proste snad to vyjde.
a že ani neviem? no mionimalne jeden certifikat z nejakeho jazyka, ale to si začnem riešiť až si najdem stabilnu brigadu dalsiu .D
a chcme istať na škle ešte lepšie asi zak o 200% si manipulovať s časom aby mi bol najaviac prínosný- čiže zvladať tempo ruštiny, polštiny, fínštiny a prihodiť si v zimnom semestri macedončinu/slovištinu...
úúúf, 500 včelstiev, aspoň 30 000 kníh, nejaké tie minerály + vo veľmi prijateľnom prípade auto, najlepšie nejaká vydojená vlajková loď, za pár šupov, so spotrebou 20L a výkonom 400 koní
Chcem o rok v tomto istom čase povedať, že môj frajírko je rovnako superko ako pred rokom a že moja škola nie až taká ťažká ako sa tvári a tak.
Rada by som zotrvala v tomto čo mám.
dat sa dokopy, zacat zas viac cvicit, najst si vhodny klub na bojove umenia (bud znovu jiu jitsu alebo FCS), prestat fajcit, nepit tolko piva a zacat byt zas so sebou spokojny
mám viacero cieľov, nájsť si normálnu babu, kúpiť si auto, nájsť si inú prácu, ktorú budem brať ako hobby, no najskôr do jedného roka budem chcieť zarábať na vlastný byt. som už príliš starý na to, aby som býval stále s rodičmi, nie je to nevyhnutné, ale máme napäté vzťahy a myslím si, že keby som si zaobstaral vlastné bývanie, odbremenil by som sa od starostí s nimi a zlepší sa mi život. rok je príliš dlhý, môžem zažiť také veci, ktoré možno zmenia môj cieľ a o rok budem chcieť zase niečo iné.
1. Zmaturovať
2. Dokončiť vodičák
3. Našetriť ten cieľ peňazí čo mám stanovený
4. Nájsť si prácu v zahraničí
5. Kúpiť si auto
6. Schudnúť 15kg
7. Byť menej nervózna a viac trpezlivá voči ľuďom
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
68 komentov
skorej budem mat asi auto
niekam odcestovať, najlepšie stopom.
byť spokojná a šťastná a prestať sa prejedať.
dostať sa na stáž do Google
rozbehnúť galériu, kde som stážovala, čo najviac
potykať si s Oskarom Rózsom
vypadnúť na tri mesiace a nedvíhať telefony.
Takže určo dokončiť školu lebo od tej sa budú ďalej odvíjať ostatné záležitosti
netreba mi vysoké ciele
začať s novými dvoma fotoalbumami ^^
prejsť do druhého ročníka
nájsť si fajn brigádku na leto (síce jednu už mám vybavenú, ale brala by som niečo lepšie)
fajn spolubývajúceho/spolubývajúcu
prestať byť menej zvedavá
ísť v lete niekam na dovču, posledné dva roky som nebola
A este chcem ist za tento nadchadzajuci rok s priatelom dakam na poriadnu dovolenku dakam uplne daleko, do australie, alebo do Vietnamu proste snad to vyjde.
a cestovať cestujem skoro stále, takže i to je mojim cieľom.
potom druhy
potom je to tajne
a medzitým byť na veľa miestach
a chcme istať na škle ešte lepšie asi zak o 200% si manipulovať s časom aby mi bol najaviac prínosný- čiže zvladať tempo ruštiny, polštiny, fínštiny a prihodiť si v zimnom semestri macedončinu/slovištinu...
a napísať a nakresliť takú jednu vec .)
Rada by som zotrvala v tomto čo mám.
a ak to vyjde tak dat si tetovanie
...nereálny, asi, bohužiaľ.
@midnight to chce len cvik
a toto druhé práve neviem.
1. Zmaturovať
2. Dokončiť vodičák
3. Našetriť ten cieľ peňazí čo mám stanovený
4. Nájsť si prácu v zahraničí
5. Kúpiť si auto
6. Schudnúť 15kg