Aj sex je dôležitý - bez neho by si tu nebol... sex je vlastne úplne najdôležitejší, až vďaka nemu môže vzniknúť láska, nenávisť - planetárne civilizácie aj planetárny ľudia atď.
Tradičné hodnoty šíriace kresťanská viera... Nie, nie som blázon, nie som sfetovaný, nie som ani pokrstený, ale čím som starší, tým sa mi zdajú tieto hodnoty dôležitejšie... Najmä v súčasnej morálnej kríze..
sex stoji na vrchole vsetkeho, svet, tak ako vyzera, je taky vdaka muzom, no muzi su pri tom od prirody pohodlne stvorenia, ale uz ked nieco robia, tak len kvoli zasunu ... jednoduchy priklad, myslis si ze chlapovi treba neviem ake byvanie a lambo ? hovno, stacia mu aj 2 izby a fiat, len, na to neulovis poriadnu samicku ... a tak isto to je aj s velkymi vecami, amen
@anitchka
Ja sa ale nepýtam čo je najdôležitejšie, zle si pochopila otázku, aj keď to je tvoj názor... (samozrejme pre niektorých ľudí, resp. takmer všetkých to je naozaj najdôležitejšia vec, keď na to dôjde).
Lenže so zdravím sa nikam nedostaneš... Len so zdravým nevytvoríš prvotriednu spoločnosť...
@myschka
To s tebou súhlasím... Dostať sa do stavu opilého, alebo nafajčeného, či nadrogovaného je v určitých prípadoch super... Bez toho by nevznikli niektoré umelecké diela, či dokonca technické vynálezy a myšlienky... Samozrejme aj to spadá podľa mňa pod jedno slovo, ľudskosť...
@moonlawoo
Definuj to bližšie, resp. daj presné príklady...
Samozrejme som racionálne zmýšľajúci človek, ale tiež keď v niečo verím tak v to verím... Ale ja tomu nehovorím viera kresťanská, či iná podobná náboženstvu... Ide podľa mňa o čisto pozitívne myslenie... Keď v to veríš že sa ti to podarí, tak sa ti to podarí z 80 - 90 %... Proste veril som si, že naisto dám a chcem dať 10 gólov z 10... Dal som 8/10 A takto to spravili aj ďalší moji kamaráti a fungovalo to Pozitívne myslenie...
Pre mňa sú dôležitý priatelia, rodina, zdravie, láska, dobrá práca. Také tradičné hodnoty usporiadaného, naplneného a spokojného života obyčajného človeka. Nič viac nepotrebujem.
Fuf si to napísal jak keď sa mi v noci prihovára týpko z EZO.tv Takže v podstate ani poriadne nechápem na čo sa pýtaš...
Že ak by sa tým riadil každý a dal si takéto hodnoty, život na tejto planéte by bol prvotriedny?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
35 komentov
Práve takto ráno, resp. uprostred noci je najlepší čas takto uvažovať
Ja sa ale nepýtam čo je najdôležitejšie, zle si pochopila otázku, aj keď to je tvoj názor... (samozrejme pre niektorých ľudí, resp. takmer všetkých to je naozaj najdôležitejšia vec, keď na to dôjde).
Lenže so zdravím sa nikam nedostaneš... Len so zdravým nevytvoríš prvotriednu spoločnosť...
Michio Kaku: Fyzika budúcnosti
(Ako bude veda do roku 2100 utvárať ľudský osud a náš každodenný život)
Sex nie je dôležitý... Ale rozmnožovanie je dôležité... Sex je len forma zábavy rozmnožovacej činnosti...
A rozmnožovanie, čiže tvoj sex, patrí pod ľudskosť... Resp. je to jedna z takých vecí... Podľa mňa...
Mnoho takýchto činností by som vedel ,ja či ty či niekto iný, vymenovať... Preto to všetko spadá pod jedno slovo, ľudskosť...
To s tebou súhlasím... Dostať sa do stavu opilého, alebo nafajčeného, či nadrogovaného je v určitých prípadoch super... Bez toho by nevznikli niektoré umelecké diela, či dokonca technické vynálezy a myšlienky... Samozrejme aj to spadá podľa mňa pod jedno slovo, ľudskosť...
Definuj to bližšie, resp. daj presné príklady...
Samozrejme som racionálne zmýšľajúci človek, ale tiež keď v niečo verím tak v to verím... Ale ja tomu nehovorím viera kresťanská, či iná podobná náboženstvu... Ide podľa mňa o čisto pozitívne myslenie... Keď v to veríš že sa ti to podarí, tak sa ti to podarí z 80 - 90 %... Proste veril som si, že naisto dám a chcem dať 10 gólov z 10... Dal som 8/10 A takto to spravili aj ďalší moji kamaráti a fungovalo to Pozitívne myslenie...
Dosť chabé slová človeka, ktorému bol pridelený mozog... Zamysli sa viacej nad tým o čom uvažuješ, a ako uvažuješ nad danou vecou...
Vysvetli podrobnejšie...
???
?????///?////????/??///??//??
No že som nepochopil tvoju reakciu na moju otázku...
na druhu stranu michio kaku je strasny typek
Inteligencia ( tolerancia, porozumenie, schopnosť prispôsobiť sa a reagovať ) ... Zdravie ... Energia ( všadeprítomná ) ... Láska ( empatia, ľudskosť ) ...
takto ich chápem a súhlasím s nimi, to sú pre mňa najdôležitejšie veci v živote
Neda mi nezareagovat...nesuhlasim...podla mna to je jednoznacne steak alebo gulas !
Že ak by sa tým riadil každý a dal si takéto hodnoty, život na tejto planéte by bol prvotriedny?
teda pre život ako taký na zemi, myslím žeby existoval aj bez človeka