vy ste asi v živote žiadne stupidity nevideli ani nečítali, už by ste s týmto mohli dať pokoj konečne, nech si každý žije s tým čo chce a čo sa mu páči...
ani jedno neni stupidita..kazdemu sa paci nieco ine..a ked sa mu paci to co vacsine birdzakov nie tak uz je stupidny ?s vynimkou 12 rocnych jebnutych bab ,ktore zacnu vdaka twilightu verit na upirov ..ale napr mne sa ovela viac paci HP, na tom som vyrastal
stupidita je nazývať harryho pottera stupiditou. podľa mňa sú knihy o HP tak čarovné!
milujem, keď ma kniha vtiahne a vezme inde a presne tak som sa cítila, keď som ho čítala. keď si na HP spomeniem, vybaví sa mi celý ten svet, vidím hrad, ihriská, zákutia, tú vedľajšiu dedinu, ľudí, a fascinuje ma, že to v mojej hlave existuje len kvôli tomu, že to nejaká jedna žena napísala. je v nich nápad, kúzlo, fantázia. HP obsahuje vlastné nové slová, predmety-pojmy (také prenášadlo, vrešťadlo, neviditeľný plášť, hop-šup prášok, cestovanie kozubmi, hodiny ukazujúce činnosti členov rodiny, predlžovacie uchá...), je tam vtip a knihy sú ešte písané v slovenskej verzii pekným typom písma.
a aj keď mi filmová verzia ukázala niečiu predstavu o HP svete, Rokforte, Ministerstve mágie atď, stále sa mi dá vidieť ho tak, ako som si ho predstavovala a vyfantazírovala podľa knihy.
Ani jedno z tohto,však príbehom a postavami sú to pekné veci,moderné rozprávky,prečo nie.Ja som Harry Pottera čítala rada a niektoré diely aj viac krát za sebou.Twilight už moc nie,ale nemyslím si že by to bolo zlé.Len tie fanúšičky toho chalana(neviem ako sa volá),toho hlavného hrdinu,z toho robia naozaj ďalšiu Hanah Montanu alebo to High School Musical,to je skôr vymývač mozgu.
@spekacik Ono možno nie je ani tak stupidita, že "začnú veriť na upírov"... Skôr je to v niečom inom... Ani tak nie v samotnom filme/ knihe.... Ale v tupých fanúšikoch.... Aj keď tým nechcem obhajovať Twilight ako taký.... Ehm tým chcem povedať, že kniha ani film....nie je najhodnotnejšie umelecké dielo..... ono to bolo vymyslené ako "mucholapka" na priemerné hlúpe dievčatá vo vekovej kategŕii od 10 do 17 rokov.... a najstupídnejšie je na tom práve fakt, že to na tie dievčatá naozaj pôsobí ako mucholapka.....no proste je to cool ....fuj to
harry potter bol este originalny.. ja neviem mne sa zda ze take veci vtedy este neboli. no a twilight ukazal upirov v inom svetle co sa mi vobec nepacilo. prinieslo to dobu kde upirov pchaju vsade a robia z nich trblietajuce sa bytosti ktore sa v kazdom jednom pribehu zamiluju do cloveka
myslím si, že najväčšia stupidita je zaoberať sa tým, čo považujem za stupídne. čím teraz vlastne sama seba atakujem... nevadí... aj tak si to myslím...
Harry Potter je nahodou faj nco sa tykalo mojho detstva som precitala od1 az po7a videla som vsetky casti okrem 7 a 6,ale twillight saga to neni moje prave orechove.etc.
@Aurinko suhlasim...Potter je vynikajuci, Twilight je strasne sladky, romanticky, jednoducho na figu...prevarena polievocka, ani zdaleka nema na Pottera, to bolo aspon o niecom...spoluziacky by ma teraz utopili v lyzicke vody, ale Twilight je mimo mna a traposinka...Potter je hit, Twilight je shit
nevadi mi an HP,ani Twilight skor by som zrusila serialy a filmy typu J.O.N.A.S.,Hannah Montana,HSM, Camp Rock, H2O a take tie extra pubertalne americke nizkorozpoctove komedie..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
127 komentov
toto je uplne jednoznacne
milujem, keď ma kniha vtiahne a vezme inde a presne tak som sa cítila, keď som ho čítala. keď si na HP spomeniem, vybaví sa mi celý ten svet, vidím hrad, ihriská, zákutia, tú vedľajšiu dedinu, ľudí, a fascinuje ma, že to v mojej hlave existuje len kvôli tomu, že to nejaká jedna žena napísala. je v nich nápad, kúzlo, fantázia. HP obsahuje vlastné nové slová, predmety-pojmy (také prenášadlo, vrešťadlo, neviditeľný plášť, hop-šup prášok, cestovanie kozubmi, hodiny ukazujúce činnosti členov rodiny, predlžovacie uchá...), je tam vtip a knihy sú ešte písané v slovenskej verzii pekným typom písma.
a aj keď mi filmová verzia ukázala niečiu predstavu o HP svete, Rokforte, Ministerstve mágie atď, stále sa mi dá vidieť ho tak, ako som si ho predstavovala a vyfantazírovala podľa knihy.
obe veci som citala....vsetky knihy..... chcela by som vediet preco ta ma byt akoze stupidita!
Skús napísať niečo lepšie a potom sa ozývaj
» www.birdz.sk/forum/co-je-naj...
Potter sfilmovaný je výborný.
Twilight sfilmovaný je grc na entú.