zmyslom zivota je pre mna zalozit si rodinu so zenou s ktorou si budem rozumiet, budem ju milovat a dokazem ju uzivit...pred tym by som vsak chcel spoznat seba..asi tak
nemozem... pripmenulo mi to moju spoluiacku ktora pri malom pecivovom stanku zacala kricat CHCEM ŠAMRHÓL ked videla tie male zatocene vecicky vo vyklade lol
ehm ale spat k teme...
musime mat nejaky zmysel zivota? nemozeme jendoducho ten zivot zit?
Odpoveď: Čo je zmyslom života? Ako môžem nájsť zmysel, naplnenie a uspokojenie v živote? Mám potenciál dokázať niečo, čo má trvalú hodnotu? Mnoho ľudí neprestáva uvažovať nad zmyslom života. Po rokoch sa pozerajú späť a uvažujú prečo ich vzťahy skrachovali, prečo sa cítia takí prázdni, aj keď možno dokázali všetko, čo si predsavzali. Jeden bejzbólový hráč, ktorý to dotiahol až do siene slávy dostal otázku, či je niečo, čo si želal, aby mu niekto povedal, keď začínal s bejzbólom. Odpovedal: "Keby mi tak niekto povedal vtedy, že keď dosiahnem vrchol, nič to vlastne nebude znamenať." Mnoho cieľov sa nakoniec ukáže ako prázdnych potom, čo sme premrhali roky na ich dosiahnutie.
V našej spoločnosti humanizmu sa ľudia ženú za rôznymi cieľmi mysliac si, že tie im dajú zmysel života. Niektoré takéto ciele sú: úspech v obchode, bohatstvo, dobré vzťahy, sex, zábava, dobročinnosť, atď. Ľudia sami priznávajú, že keď dosiahli svoje ciele – bohatstvo, vzťahy, rozkoš, stále pociťovali vnútornú prázdnotu – pocit prázdna, ktoré sa ničím nedá naplniť.
"Márnosť nad márnosť! Všetko je márnosť." Tento autor mal nezmerné bohatstvo, bol múdrejší ako ktorýkoľvek človek, čo kedy žil na zemi, stovky žien, palácov a záhrad, ktoré boli pýchou jeho kráľovstva, najlepšie jedlá a vína a každý možný druh zábavy. A v istej chvíli skonštatoval, že všetko, za čím sa jeho srdce hnalo, dosiahol. Ale aj tak "život pod slnkom" (život prežívaný akoby existovalo len to, čo vidíme svojimi očami a vnímame svojimi zmyslami) je bez zmyslu! Prečo existuje takáto prázdnota? Lebo Boh nás stvoril pre niečo viac ako len pre skúsenosť tu a teraz. On "Vložil večnosť do srdca človeka..." V našich srdciach sme si vedomí toho, že musí byť ešte niečo viac ako len "tu a teraz".
Moj zmysel života?Vystriekat sa do dobre rozjebanej prdele ukvíkanej majitelky-homo sapiensky ktorú zožerú červy o nejaký čas,a čo si namýšla že je dačo viac než lacná kurvička!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
skoro som spadla zo stolicky rofl!
nemozem... pripmenulo mi to moju spoluiacku ktora pri malom pecivovom stanku zacala kricat CHCEM ŠAMRHÓL ked videla tie male zatocene vecicky vo vyklade lol
ehm ale spat k teme...
musime mat nejaky zmysel zivota? nemozeme jendoducho ten zivot zit?
tak teda aj ten moj co by som bez neho robila?
Nijaký iný zmysel života neuspokojí ľudí. Ja to viem. Skoro všetko som vyskúšal a eufória z toho trvala veľmi krátko a potom sa vyparila.
V našej spoločnosti humanizmu sa ľudia ženú za rôznymi cieľmi mysliac si, že tie im dajú zmysel života. Niektoré takéto ciele sú: úspech v obchode, bohatstvo, dobré vzťahy, sex, zábava, dobročinnosť, atď. Ľudia sami priznávajú, že keď dosiahli svoje ciele – bohatstvo, vzťahy, rozkoš, stále pociťovali vnútornú prázdnotu – pocit prázdna, ktoré sa ničím nedá naplniť.
"Márnosť nad márnosť! Všetko je márnosť." Tento autor mal nezmerné bohatstvo, bol múdrejší ako ktorýkoľvek človek, čo kedy žil na zemi, stovky žien, palácov a záhrad, ktoré boli pýchou jeho kráľovstva, najlepšie jedlá a vína a každý možný druh zábavy. A v istej chvíli skonštatoval, že všetko, za čím sa jeho srdce hnalo, dosiahol. Ale aj tak "život pod slnkom" (život prežívaný akoby existovalo len to, čo vidíme svojimi očami a vnímame svojimi zmyslami) je bez zmyslu! Prečo existuje takáto prázdnota? Lebo Boh nás stvoril pre niečo viac ako len pre skúsenosť tu a teraz. On "Vložil večnosť do srdca človeka..." V našich srdciach sme si vedomí toho, že musí byť ešte niečo viac ako len "tu a teraz".
Aaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!
A jaky klud tu bol...
Inak vždy ma bude nanovo prekvapovať že je dobročinnosť zaradená sexom, bohatstvom a úspechom v obchode
Zmysel zivota nemam, ale hladam ho