aby som to nejak zovseobecnila lebo by to bolo vazne na dlho, co si myslite, je viac laska alebo rodina a vsetko okolo toho doma? dost ma to teraz aj zaujima lebo jaksik som sa vybrala do sireho sveta daleko daleko za ocean a jaksik sa mi podarilo stretnu
to je tazke , oboje je dolezite , no ked ti bude jedno chybat nebudes uplne stastna...ja by som ostala s nim a za rodinou by som chodila co najcastejsie , ako by sa dalo...ale s nim by som ostala , keby som si bola ista , ze za to stoji,zacat novy zivot po jeho boku...tak asi tak...
Asi si tu nenechala len rodinu ale aj super kamarátov,ale.....keď sa ti široko daleko za oceánom páči tak tam ostaň aj s ním. Ak nie, a jediné čo ťa tam drží je on, tak to potom je obrovský nepomer a lepšie, ale omnoho ťažšie, bude vrátiť sa....zvaž pre a proti a potom sa rozhodni
ved to ze vela priatelov ktorych nadovsetko lubim... pacit sa mi tu az tak nepaci asi urobim to ze ho dovlecem na svk ale to si musim pockat este chvilu. a to znamena dalsi odklad kedy budem moct vidiet priatelov a blizkych ach jo... ale diky za nazor
ak si myslis, ze si objavila toho praveho, tak bud s nim a rodinu navstevuj...ved s nimi si bola doteraz a raz pride ten cas, ked budes musiet od nich odist...mozno uz prisiel...
nejde ani tak o to ze by som musela odist od rodiny ja uz som odisla aj predtym takze to je ok. ide o tu dialku desnu.. navstevuj to sa lahko povie tazsie urobi... ved uvidime co z toho bude... ale dik za nazor
Martina- v prispevku si načrtla dva veci.rodina- je doležita,je zaklad spoločnosti a aku rodinu vytvoriš taka je spoločnosť.nadnesene ale pravdive.
laska- jedna z viac podob je laska medzi pohlavim.v danej chvili je pre teba všetkym.ale mala som pocit že ako by si chcela z rodiny vycuvať zo svojej vlastnej nie od rodičov.ak svoju vlastnu nemaš tak zvaž všetko pre a proti a kludne sa slobodne rozhodni.rodičia by ťa mali akceptovať ,keď samozrejmenie su važnejšie dovody pre ktore by si sa nemala viazať s tym mužom.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov
A pri najhorsom skype a icq existuju..
laska- jedna z viac podob je laska medzi pohlavim.v danej chvili je pre teba všetkym.ale mala som pocit že ako by si chcela z rodiny vycuvať zo svojej vlastnej nie od rodičov.ak svoju vlastnu nemaš tak zvaž všetko pre a proti a kludne sa slobodne rozhodni.rodičia by ťa mali akceptovať ,keď samozrejmenie su važnejšie dovody pre ktore by si sa nemala viazať s tym mužom.