@helliumka tak sory že sa pýtam, ale v živote som to nefajčila a ked som sa opýtala niekho tak mi vraví, že je v tom len ochutená para. tak ma zaujímalo že či je to ozaj tak, stačilo by napísať "nie je v tom tabak" a dovi. budte radi že sem ludia vôbec pridavaju fóra, keby to nerobili birdz by bol potom zbytočný... a ak sa vám nechce odpovedať nemusíte ale zato nadavať nikomu netreba alebo ho niekam posielať :/
je to ako keď fajčíš, len ten dym je taký lepší, môžeš si vybrať rôzne príchute a najlepšie je mať pohodu s kamošmi, alebo len tak ležať, pozerať telku a spraviť si vodnú
Nie je to iba taká ochutená para. Tabak vo vodnej fajke ťa uvoľní, prečistí ti myšlienky... Pokiaľ máš silný tabak, môže sa ti z toho až začať točiť hlava. Ale nemá to žiadne feťácke účinky, a hlavne - nie je to návykové Neodporúčam ale kombináciu fajčenia vodnej fajky počas pitia alkoholu, ľahko ti potom môže prísť zle
@barky Tie kamienky sa volajú Shiazo a podľa mňa je to strašná blbosť. Má to takú divnú chuť ako keby som inhaloval nejaký éterický olej je mi z toho zle a tomu dymu niečo chýba Možno mi v tom chýba nikotín(aj keď cigarety nefajčím)
tak ty vlastne fajas ten tabak a myslim ze je to bezpecnejsie ako cigarety a fetacke ucinky to nema ale v poslednej dobe vidim aj take asi 13 rocne deti to bezne niekde vonku fajat D
Cafte, vidim ze ste niektori stoho mimo. Pre objasnenie vodnu fajku fajcim uz priblizne 4 roky, mam doma dve , ci je vodna skodliva? V podstate je pokial facis tabak tak to neni len para, ale tan tabak je vlhceny melasou=glycerin,prichut,med. Ten tabak dava taky biely husty dym preto, lebo uvolnuje glycerin ktory tak dymi. Je to vpodstate para, ale spaluje sa tam aj tabak ktory tam uvolnuje nikotin, takze je to asi o 1/3 zdravsie ako cigareta, neni tam ziadny papier ako v cigarete takze dym neobsahuje decht.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov
najdi si na nete učinky latky s nazvom nikotin.
je to ako cigarety len o dosť škodlivejšie(teda ako sa to vezme) a strašne dobre to chutí
@decay - ano mám 18, ale to neznamená že musím húliť alebo robiť iné nezdrave veci že?? akože neodsudzujem nikoho, len ja to nerobím, pre tvoje info
keď do toho napcháš trávu, tiež z toho môžeš mať stavy
No a čo,dobre mám
Hlavne je to obrovsky RELAX!