Ahojte ľudia. Zaujímalo by ma, aké veci radšej nehovoriť v ktorej časti slovenska, aby človek moc nedráždil miestnych. Ako napr., že v Trnave nebudete vykrikovať, že fandíte belasým. Napadá vám niečo?
Môžeš hovoriť čo len chceš a ked by sa niečo stalo hneď si volaj svojho právnika + políciu hneď a všetko si foť - žiadaj náhradu škody Psych /fizyckej ujmy súdnou cestou. Mne napríklad nikto ešte nedal cez dĺžku ( ked nerátam základnú školu ) a vždy len na to čakám ze niekto sa nezvládne, mam právnika na telefóne takže by som z toho niečo urcite mal.
Na vychode nehovor slov o cigan.
Vo vlakoch nerozpravat o Kotlebovi!
Pri fetakoch nekritizovat Sulika.
Pri dochodcoch Fica.
Pri bohacoch nekritizuj USA, a pri vlastencoch nekritizuj Rusko.
A v BA nehovor nikomu Blavak.
A to je vsetko.
@dreams155 "pri fetakoch NEKRITIZOVAT Sulika.
Pri dochodcoch Fica."
To nadvadzovalo nato predtym, cize je to v zmysle, ze nemas pri dochodcoch kritizovat Fica.
Je to akoby som napisal:
Do polievky nedavaj mandarinku.
Do kolaca (nedavaj) sneh.
Viem, blby priklad
@xy12345 take kktiny toto ked ta niekto z nicoho nic zmlati tak ze sa ani nepostavis urcite budes mat cas si ho fotit zistovat kto to je volat policiu a podobne
@torpedo08 hej osobne poznam 1 co takto 1 zmlatil, ma za to podmienku a musi platit nahradu za ujmu na zdravy. Ja netvrdim ze je to jednoduche ale dôkazy musia byt, hlavne ak je clovek sam, ked je medzi ludmi tak ludia uz vacsinou dosvedcia (ale tiez treba dokazy) ... Ina vec je ked je to planovane napadnutie, to uz nikto moc nezmoze, ale tam zas byva motiv...
@xy12345 ty musis byt riadne zakomplexovany kus chuja s pravnikom na telefone... Ty ked niekam ides asi ani nemusis nic hovorit...
(A teraz volaj pravnika a zaluuuuuj na hovado! )
Zlata moja @warble vzdy, ale vzdy ked idem masinou cez to zasvinee mesto, moze byt tma, hmla, degese mozu padat z neba, ale to mesto poznam uz pri vchodovom navestidle. Smrdi jak ciganska ona (sak viete co)! Smrdi jak rybi trh v lete, ked sa don oprie slnko! Neviem co v tej celulozke melu s tym drevom, ale je to riadny kentus
Hej to čo som písal v prvom komente, tak som to nemyslel celkom tak. Ale keby ma niekto napáda bez príčiny zato ze sa mu nepáči farba môjho trička a podobne , tak čo s tym iné rozumne robiť ? ... Hej a ľudia sú všelijaký... Proste hlúposti robiť netreba ... Hej a pre každý prípad mam flexibilného právnika na telefóne ( a verím ze je viac takých čo prvému volajú právnikovi ) ale zatiaľ ma nik nenapadol tak s ním riešim úplne iné veci. @hovado
Uznavam, @xy12345 pokial niekto inzultuje niekoho pre tricko, alebo topanky, je nad slnko jasne, o co mu ide. Jasi takych napriklad rad vychutnam (som bitkar, ano, som prizemny). No vytiahnut telefon a volat niekomu je dost nepraktickev taku chvilu, lebo telefonat a mobil ako taky odvadza tvoju pozornost a dava moznost agresorovi ta dosliva knockoutovat hned prvou ranou.
Vysledok- pravnikovi sa aj tak nedovolas, v krvi aj tak budes lezat, utocnika nespoznas, lebo utocnik je vzdy ten vzadu, co na teba v skupine nehulaka, ale stoji ticho vzadu a caka... Klasicke prakriky, nekale, alezuvot nie je fer.
Ale o tomto tu pisat nebudem, je to prilis mimo misu, o tom si mozeme podebatovat inde. Napriklad rp. Nebudeme tu predsa mierovy kvetinovy birdz spinit nasilim a krvou
Ok môže byt. Ale dnes je to take všelijaké - dosť záleží od okolností , osobne poznám chlapíka čo 1 zmlátil aj s kamarátmi a všetci dostali podmienku a nevie si teraz nájsť normálnu prácu. @hovado
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
32 komentov
Vo vlakoch nerozpravat o Kotlebovi!
Pri fetakoch nekritizovat Sulika.
Pri dochodcoch Fica.
Pri bohacoch nekritizuj USA, a pri vlastencoch nekritizuj Rusko.
A v BA nehovor nikomu Blavak.
A to je vsetko.
Pri dôchodcoch Fica?
Veď práveže tí dôchodci volili Fica z dôvodu dôchodku.
Pri dochodcoch Fica."
To nadvadzovalo nato predtym, cize je to v zmysle, ze nemas pri dochodcoch kritizovat Fica.
Je to akoby som napisal:
Do polievky nedavaj mandarinku.
Do kolaca (nedavaj) sneh.
Viem, blby priklad
jajajajaj....veľakrát sa mi podarilo už povedať niečo tak úprimné, že sa nedivím, že furt končím v skúšobnej dobe.
(A teraz volaj pravnika a zaluuuuuj na hovado! )
Vysledok- pravnikovi sa aj tak nedovolas, v krvi aj tak budes lezat, utocnika nespoznas, lebo utocnik je vzdy ten vzadu, co na teba v skupine nehulaka, ale stoji ticho vzadu a caka... Klasicke prakriky, nekale, alezuvot nie je fer.
Ale o tomto tu pisat nebudem, je to prilis mimo misu, o tom si mozeme podebatovat inde. Napriklad rp. Nebudeme tu predsa mierovy kvetinovy birdz spinit nasilim a krvou